Nyt hår // Hårtab og opbygning

Skærmbillede 2017-10-26 kl. 07.27.45

 

NYT HÅR !!! Jeg elsker det. Det er simpelthen blevet så fint og jeg har fået en alvorssnak med WOOMA aka Signe Eflund, idet jeg lider af hårtab efter 2 graviditeter og en travl hver dag 🙂

Det er som om mit hårtab efter jeg stoppede med at amme Albert aldrig rigtig stoppede – SÅ TRÆLS! Jeg har heldigvis det tykkeste hår, så der er nok at tage af, meeeeen nu skal det være slut!

FØR BILLEDE (lidt slidt)

Signe har givet mit hår en ordentlig omgang, og givet det en genopbyggende proteinkur samt en PH-bonder behandling. Jeg har lovet Signe at hun ser mig hver 5. uge fra nu af til genopbyggende proteinkur! Signe har naturligvis også farvet og klippet mit hår.

Jeg har fordobbelt mit indtag af fiskeolie og aktive B-vitaminer, da dette også er godt for håret (dette havde jeg dog gjort inden jeg kom til Wooma) – så nu kommer mit hår snart igen (håber jeg – be om !!) Kære Julemand, det er mit eneste ønske til jul 😀 hoho!!

Jeg skal pleje og vaske mit hår i Redked, Extreme og skal give det hårkur (MEGAmask fra Redked) ofte samt olie hver dag…. Jeg føler den allerede og jeg tror på projektet 😉

ELSKER mit nye hår!! Vi arbejder os hen imod min egen farve, som er bundfarven mere eller mindre 🙂 Også er håret blevet noget koldere.

Jeg er helt pjattet med det 🙂 Hertil morgen har jeg selv lige stylet det og leget lidt med det – farven er faktisk noget mørkere i virkeligheden – måske i kan fornemme det på mine egne billeder.

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (9)
  1. Wow fedt at du kan få så flot hår. Vitaminer til håret og fiskeolie er åbenbart meget effektivt. Selv har jeg prøver forskellige vitaminer som d-vitamin og andre multivitaminer med mineraler til mit hår, men det bliver ikke nær så flot som dit hår. Har lige læst om naturlige olier til hår og hud på castorolie.dk/olie-til-haar-og-hud og vil nu prøve med sådan en hårkur med amerikansk olie og andre naturlige olier. Så håber jeg det vil puste lidt mere liv i mit ellers lange og tidligere flotte hår. Tak for dine gode indlæg her på bloggen og altid læsevenlige tekster:) Vh Karoline

 1. Så flot.
  Lige et spørgsmål nu når vi er ved hår. Hvilket jern bruger du til at style dit hår? Syntes altid det ser så fint, let og lige tilpas krøllet ud med de store bølger!

 2. Hvilke mærker i vitaminer spiser du?? Har hørt noget fiskeolie giver dårlig eftersmag og aktive b-vitaminer har jeg vist aldrig hørt om??
  Det er SÅ flot, og sjovt som ens naturlige hårfarve begynder at blive mere populær at få frem..

 3. Mega fint 🙂 vil du ikke dele hvordan du opnåede det fine resultat? Er det reflekser, balalage eller noget helt tredje?:) mvh Charlotte

  1. Inde på WOOMA’s instagram profil, kan du finde det hele – der ligger et billede af mig, og hvad de har gjort 🙂 Men det er balalage.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.