Chokoladekarameller med portvin // Winefamly

chokoladekarameller

Sponsoreret af Winefamly

Jeg er i himlen over alt med portvin! Ja, jeg elsker smagen af portvin! Portvin blandet sammen med chokoladekarameller er ikke noget dårligt match!

Jeg har indgået et samarbejde med Winefamly, som er et nyt onlinesite, hvor du kan købe vin og meget mere til kostpriser.

chokoladekarameller med portvin winefamly

Winefamly er: 

Forestil dig, at du kan købe vin direkte fra vinbonden og få den sendt hjem til din hoveddør til kostpris! Forestil dig dernæst at få råd og vejledning med fokus på vinen og ikke på uigennemskuelige tilbud og rabatter. Velkommen til Winefamly – Danmarks største vinklub.

Du betaler 75,- pr. måned og kan til dermed købe vin, spiritus, kaffe og økologiske specialiteter til kostpris – det betyder, at du sparer 30-70% i forhold til selv de bedste tilbud, så uanset dit forbrug, er der store besparelser. Og du får leveret direkte hjem til din dør – gratis fra dag til dag. Prøv bare helt gratis i 14 dage om Winefamly er noget for dig.

Du kan blev medlem idag – hop ind og bliv en del af vinklubben (ligesom jeg selv er). Ved brug af koden “Ditte” får du kr. 100,00 i rabat ved køb. Koden glæder i 14 dage fra idag den 13. november. Du kan kun må benytte koden én gang pr. person, pr. adresse, pr mailadresse og pr. kort.

opskrift chokoladekarameller med portvin chokoladekarameller med portvin chokolade

Chokoladekarameller med portvin

ca. 30 styks

125 g mørkt muscovadosukker
2,5 dl piskefløde
70 g glukosesirup
et nip havsalt
60 g god mørk chokolade, 60-70 %
1-2 spsk god portvin evt. fra winefamly
spiseligt guldstøv

Kom sukker, fløde, glukosesirup og salt op i en gryde og bring det i kog. Lad det koge ind til det tykner og bliver gylden. Tilsæt chokolade og portvin, og kog karamellen videre til det har en temperatur på 120 grader. Rør godt i karamellen imens det koger.

Hæld chokoladekaramellen i nogle små silikoneforme eller i en form (10 x 20 cm)beklædt med bagepapir. Stil det på frost eller køl natten over (bruger du små silikoneforme, skal chokoladekaramellen på frost).

Tage dem ud af formene eller fjern bagepapiret og skær dem ud i små stykker. Pensle karamellerne med lidt guldstøv.

karameller med chokolade opskrift chokoladekarameller med portvin karameller

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.