Julegaven til kvinden // når det glimter….

IMG_2135

Sponsoreret af  JewlsCPH

Det kan være svært at finde på julegaveønsker eller finde julegaven til kvinden der muligvis har alt. Men jeg kender næsten ingen kvinder, som ikke bliver lykkelige over nogle der glimter – altså et smukt smukke!

Smykker har oftes en værdi, ja en pris bevares, men oftes får smykker en historie eller et minde med sig, og vi kvinder kan altid huske, hvem vi fik smykket af og i hvilken anledning – måske derfor smykker altid har så meget personlig værdi. Den værdi der kan være svær at erstatte eller finde i andre gaver!

Helt personligt, så er jeg virkelig dårlig til at gå med smykker -pånær øreringe! Jeg elsker øreringe og går med dem dagligt, hvorimod jeg har svære ved halskæder og ringe, måske fordi jeg har små børn, men JewlsCPH har naturligvis alt, blot mig som alene har en svaghed for øreringe!

Jeg synes ikke øreringe skal være kedelige blot fordi det er hverdag, jeg elsker når jeg kan bruge min smykker til både hverdag og fest, det handler blot om hår, tøj og make up – eller bare stylingen heraf. Går faktisk altid med store smykker/øreringe – indrømmer jeg elsker bling 😀

GAVEN TIL KVINDEN

Jeg sagde faktisk til min mand “Skat, husk du altid kan købe et par øreringe til mig, hvis du er ideforladt” – ikke fordi jeg synes smykker er den nemme løsning – tvært imod! Men blot fordi jeg som kvinde synes det er en sikker løsning for manden 😉

Men se lige hvor fine disse øreringe er – mit udvalg, som jeg synes kunne være gaven til kvinden, som muligvis har alt. Helt personligt går jeg selv meget med øreringe fra JewlsCPH, da jeg elsker stilen, farverne og det med de er brugbar til hverdag og fest.

RABATKODE

Lige nu er du så heldig at du får en rabatkode, som giver dig 20 % på dit køb. Rabatkoden er “DITTE” og den gælder frem til 31/12. kom gaven til kvinden i dit liv, veninden, din mor eller blot forkæl dig selv.

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.