Middag hos Co-Ma, Madsalen // Årets julefrokost

Delvist reklame indhold

Årets julefrokost med mine veninder blev i år holdt på Co-Ma, Madsalen. Et virkelig fint sted! Vi var igennem deres tasting-menu bestående af 10 retter og 4 cocktails, som passer til menuen. Virkelig lækkert og anbefalingsværdigt.

Du skal ikke trækkes igennem en stor julemenu, for det ville jeg så gerne undgå, da jeg synes man får så rigeligt julemad her i november/december. Jeg elsker julemad, meeeen trængte til at prøve noget andet. Efter jeg har fået børn kan det være svært altid at ligge hjem til, når man inviterer til julefrokost eller andre arrangementer. Derfor var det ekstra dejligt vi kunne være ved Co-Ma, Madsalen.

Co-Ma, Madsalen

Faktisk kendte jeg slet ikke til stedet inden. Men helt tilfældigt sidder jeg og spiser en lækker brunch sammen med søde Maria fra Mad&Kærlighed, og vi kommer ind på hendes nye arbejde. Maria arbejder for Co-Ma, og vi begyndte derfor at tale om stedet. Synes det lød så lækkert, og kunne godt se min julefrokost for alle pigerne blive holdt der. Hvem elsker ikke mange små retter og lækre cocktails – ja, jeg spørger bare 😉

Efter vores velkomst-cocktial stod den på de første 3 retter. En masse lækker fisk! Det smagte simpelthen så lækkert. Her skal Co-Ma have ros, for at være hurtige og kreative. Jeg havde glemt at fortælle, at en af mine veninder ikke spiser fisk. Trods det fik min veninde en 3-retters menu 5 min. senere uden fisk – god service!

Virkelig en skøn måde at få serveret brød på! Det ene brød er glutenfrit, da jeg har en veninde som er allegiger – personligt synes jeg tit servicen omkring glutenallegier er lidt tam. Forstået på den måde, at der oftes er et lidt tamt alternativt. Her kom et brød magen til vores andres, hvilket gjorde hun følte hun spiste præcis det samme som os – igen GOD SERVICE! Det er i hvert fald sådan noget jeg sætter pris på og er glad for. Nu var jeg jo trods alt værtinde, selvom vi ikke var hjemme ved mig.

Endnu 3 lækre retter blev serviceret og naturligvis flere cocktails.

Efter de første 6 retter var det tid til mit festlige indslag. Portvinssmagning! Weehuu. Hele anmeldelsen af de portvine vi var igennem og vinderen kan du finde i mit blogpost herom. Jeg vil blot sige TAK til Co-Ma, fordi jeg måtte have det med, og ikke mindst fordi I var fantastiske til at bidrage med gode historier og service omkring hvilke portvine vi var igennem.

Under vores portvinssmagning fik vi serviceret 2 slags ost, og helt ærligt, så er det de bedste oste jeg til dato har smagt! Særligt den ene ost med små havsalts krystaller i. Amen portvin og ost er også bare en himmelsk kombi! Drømmer stadig om den ost, og må simpelthen have navnet på den igen (lidt for meget alkohol gør jeg ikke kan huske det). Den ost ville være perfekt til JUL!

Til sidst sluttede vi af med lidt lækkert dessert og den sidste cocktail. Nørj vi var mætte og fyldt op med mange forskellige lækre cocktails. Har kun et at sige, VI SES SNART IGEN Co-Ma, Madsalen!!

TAK til mine dejlige veninder (dem som var der) og Co-Ma, Madsalen for en skøn aften 😀

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
 1. Hej Ditte.
  Det lyder som en dejlig aften.
  Jeg følger dig både her, ig og storys….
  men, har intet kunne finde om din skønne kjole???
  Er det en gammel sag, eller kan jeg mon finde den?
  Mvh Helene

  1. Det er en ny sag fra Miuex.dk (kan ikke lige huske mærket, men den fås også i sort og sølv) 🙂 Det var en helt igennem skøn aften.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.