Kampen mod ammehåret

nyt hår ditte julie

Jeg har taget kampen mod ammehår op! Efter to graviditeter og to amninger har mit hår fået de her famøse gammelmands tindinger. Årh gisp jeg har fået nogle gode trekantsområder i panden og har mistet en del hår.

Kampen mod ammehår

Jeg har alle dage haft vanvittig tykt hår, og tænker i første omgang “pyt med jeg mister, der er så meget”. Lige indtil det stod på i flere måneder og jeg mistede de vildeste totter dagligt. Noget måtte kunne gøres!

Jeg tog kontakt til Signe Eflund, som er medejer af WOOMA, idet jeg havde set hun havde hjulpet andre plus selv havde været i gennem ammehårs-krisen.

Signe og jeg lagde hurtigt en plan, som gerne skulle få mit hår tilbage på sporet inden længe. På kun 10 uger kan jeg allerede se resultater. DEJLIGT det virker.

Billeder efter mit første møde med Signe (WOOMA)

ammehår hjælp ammehår

Mine bedste råd mod ammehår

 • Vaske dit hår max 2 gange om ugen
 • Plej det med hårolie morgen og aften ( jeg bruger Redken all Soft Argan Oil 6)
 • Spis rigeligt med B-vitaminer og fiskeolie
 • Brug den blå serie fra Redken (Extreme serien)
 • Klip det ofte (hver 10.-15- uge i starten)
 • Gå til en frisør og få en genopbyggende proteinkur hver 5. uge

Okay, det kan lyde som nogle vilde råd og dyre råd – enig! Men det virker virkelig. Jeg har nu fået 2 klipninger og 3 proteinkure på 10 uger, taget vitaminer i vildskab og plejer mit hår med alle de produkter Signe anbefalede mig, og nu kan jeg endelig se resultater – jeg er lykkelig. Har prøvet så mange mærkelige ting og dårlige produkter førhen, men nu sker der endelig noget. Også selvom jeg er ved at dø hver gang Signe tager saksen frem, men det virker og føler mig som sådan ikke mere korthåret af den grund.

Anden gang jeg var ved WOOMA, var det blot til kur, og nu har jeg været der igen, men denne gang også til farve og en ny opfrisker – så glad!

Pleje af ammehår hjælp hjælpe til ammehår ammehår hjælp nyt hår

Har du også kæmpet med dit hår efter amning? Og hvad virkede for dig?

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (10)
 1. Tak for dette indlæg. Jeg håber så meget at dette også vil virke på mig og mit slatne hår. Hvilke vitaminer har du spist? Er det nogen specielle?
  Kh
  Ditte

 2. Gode råd. Tak 🙏🏻
  Jeg vil prøve at lade saksen og tiden gøre sin magi. Er så evig træt af mit “kejser pingvin hår” når jeg fx vil have håret op ..
  men i mellem tiden så er det hårlak og nåle der holder styr på totterne. Hehe .. Man kan da ihvertfald godt se dit hår kun har haft gavn af overståenede 😍🙏🏻👌🏻

 3. Flot hår 👍 ja det løber hurtigt op desværre, tror de fleste som har været gravid og ammet kender til det.
  Jeg bruger nu verdens bedste frisør Dan Som er ejer af Raah og han bliver ikke skifte ud.

 4. Fedt indlæg for dit hår er virkelig smukt!😊 Men hvad gør du efter tre-fire dage uden hårvask? Mit hår bliver bare hurtigt meget meget fedtet…

 5. Jeg bruger Nutriol Shampoo. Virker super hurtigt og indeholder ikke en masse skidt.
  Jeg havde 2 halvskaldede tindinger 😂 Efter 10 hårvaske var mit hår meget fyldigere og begyndt at gro ud igen 😍
  Og ellers tager jeg gode vitaminer og fiskeolie 👍🏻

 6. Hejsa. Jeg fik anbefalet (på IG) Rudolph Care’s shampoo med herbal mint. Den hjalp mig meget ! 😉 og bruger den stadig 🙂 Kh Tanja

 7. Tak for råd, har ikke selv nogle:/
  har et spørgsmål: vask hår max. 2 gange i ugen… hvad gør du de resterende dage? betydet det at du bare vasker kroppen og lader håret være tørt? eller vasker du håret kun med vand de andre dage?

 8. Hvilke B-vitaminer tager du? Syntes det er nogen gode råd! Jeg bruger pt maria nila i shampoo, der er også en serie der hedder genopbygning. Men nu prøver jeg med vitaminer og flere hårkur og håber på det hjælper!
  Og mange tak, fordi du deler dine råd med alle os! Jeg følger med i alt hvad du laver over insta! Glæder mig helt til du er tilbage fra ferie 🙈😜

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram