SHIT, nu sker det !!

Årh ja, jeg har altså en lille smule ondt i maven! For imorgen sker det, imorgen rejser jeg væk fra det hele i en hel måned. Jeg synes faktisk det er en lille smule svært at skulle forlade virksomheden, idet virksomheden kun er båret af mig. Det kan godt give lidt sommerfugle i maven! Men jeg glæder mig – for jeg trænger til ferie, nærvær og min familie 🙂

Ditte Julie forretning

Men jeg ved jo, at jeg har de dejligste mennesker omkring mig, og særligt min online-business-nørd-partner aka Carina Due, som tager sig af min virksomhed imens jeg er væk. Hun kender min virksomhed, hun kender mig og jeg ELSKER hun gider hjælpe mig. For min lille forretning skal ikke holde ferie bare fordi jeg gør det 🙂

Carina Due Ditte Julie

Jeg tager på ferie, men ikke min virksomhed.

Jeg har knoklet som en gal, så I ikke kommer til at savne mig (det lød meget bedre oppe i mit eget hoved 😀 hihi).

For at jeg kan rejse væk med ro i maven, har Carina fået lov til at overtage min business imens jeg er væk, og kommer til at styre det hele. Det gør faktisk jeg føler jeg kan nyde min ferie endnu mere, idet jeg ved Carina kan sit kram! Intet uden hende pt!

Ingen tvivl om det blive lidt grænseoverskridende, at slippe det hele – for jeg elsker det jo så meget! Så ondt i maven eller ej, så er det vidst kun ment positivt, for inden jeg når at se mig om, er jeg hjemme igen med endnu mere energi og nye friske ideer og klar til et spændende 2018. For der er så meget spændende i vente 🙂

SHIIIIIT jeg glæder mig til ferie og hygge med min familie ❤ !! Vi ses ….

Ditte Julie busniss

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (3)
  1. Du må nyde en velfortjent ferie med din familie:-)
    Hun skal nok tage god hånd om bloggen imens og så kan du vende hjem med fornyet energi.
    Flot ny Header du har fået lavet:-)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.