Det perfekte babyudstyr til rejsen

Reklame for PIXIZOO

Det er ikke nemt at beslutte sig for, hvor meget og hvor lidt babyudstyr eller bare udstyr generelt man skal have med sig på sin rejse. Om den er lang eller kort, så kan godt udstyr ikke undværes! Derfor tog jeg kontakt til Pixizoo, som er en af Danmarks største webshops indenfor udstyr til baby og børn.

p2053236

Jeg tog en god dialog med Pixizoo, fortalte dem om vores lange rejse, og hvad vi skulle. Udfra det fandt vi sammen ud af, hvilket babyudstyr vi skulle have med til primært Albert. Karla benyttede naturligvis også klapvognen. 4-årige ben bliver trods alt hurtige trætte. Særligt når man kigger på sin magelige lillebror 😉

p2133676

Vores krav til godt babyudstyr

For os var det vigtig at have en god klapvogn med os. En lille og nem paraplyklap ville være være “god nok” da vi i Cuba skulle gå langt og nogle gange i et meget ujævnt terræn.

 • Vi ønskede os en vogn, hvor Albert skulle kunne ligge helt ned og sove, idet han stadig sover middagslur, og den lur er mindst lige så vigtigt for mor og far 😀
 • En nem vogn at klappe sammen, også måtte den ikke veje for meget eller fylde for meget i sammenklappet tilstand.
 • God i terræn, men ingen løbevogn
 • Gerne med et soltag.

Udfra vores ønsker fandt vi sammen med Pixizoo frem til denne lækre Recaro Citylift klapvogn. Vi er simpelthen blevet så glade for den, at det kommer til at være vores faste klapvogn istedet for den vi har derhjemme. Den er fantastisk! Den kan alt det vi ønskede og lidt til! Den har et ekstra soltag, som kan tages ud, hvilket betød meget for os.

p1232376p2093443

Ting vi var særligt glade for

 • Den har et ekstra soltag.
 • 2 gode indbygget kopholdere – vigtigt med vand lige ved hånden!
 • Det lille kiggehul i kalechen er med en lille magnet, som er genialt. Idet det ikke larmer, når man lige skal tjekke om barnet sover! Så dejligt.
 • Den er super let og nem at trille rundt med.

p1232376 p1232383

Alt i alt kan denne Recaro Citylift klapvogn anbefales! Jeg vil lige nævnte, at CPH lufthavn ville have den pakket ned med bagagen, idet de synes den var for stor, men i alle andre lufthavnen måtte vi have den med helt ud til gaten. Så den er godkendt til lufthavnen også 😉

Jeg ved godt klapvognen kun er sat til max 17,5 kg, men nogle gange nød Karla og Albert virkelig at sidde sammen. Ens mor-hjerte smelter lige lidt ekstra!

Der er ingen tvivl om Albert elskede den klapvogn, og ville konstant sidde i den. Den blev hans skyggeplads og hyggested.

p1302963klapvogn-recaro

Hvad havde vi ellers med af udstyr

Idet Karla kun er 4 år og ikke kan gå 10 kilometer dagligt, så måtte vi have lidt ekstra udstyr med. En bæresele til den kære Albert. Men da Albert ikke er nogen lille baby mere ville vi have en bæresele, hvor han kunne sidde på ryggen af os. Så var det også mulighed for vi kunne cykle og have andre oplevelser med ham.

Vi havde en Stokke bæresele med, denne er dog ikke fra Pixizoo, men jeg ved de har en masse af samme slags fra BabyBjörn og Ergobaby.

Den gjorde mange ting muligt under vores ferie og jeg kan virkelig anbefale at have sådan liggende fast i klapvognen.

 p2143769 p2143774 p2143787

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (8)
 1. Hvor ser det skønt ud og hvor er i bare seje! Det må have været en fantastisk ferie og hvor er det skønt at se i vil bære jeres barn i bæresele. Som meget flittig bruger af både vikler og bæreseler og langtidsmedlem af Slyngegalleriet på facebook kan jeg dog ikke lade være at pibe lidt op. Stokke bæreselen er desværre ikke ergonomisk korrekt og lange ture kan være både ubehagelige og faktisk også skadelige. Af de tre du nævner er de eneste ergonomiske korrekte den fra ergobaby, og den er til gengæld også rigtig god. Derudover er det ret så farligt at cykle med sit barn i bæresele og også ganske ulovligt – hvert fald i danmark og heldigvis for det.
  Jeg skriver ikke for at være belærende og nedern, jeg ved bare at der er mange mennesker der ikke er bekendt med disse faktorer og jo gør alting med bedste intentioner. Jeg var én af dem og jeg var meget glad for at blive taget fat i så jeg kunne blive klogere. Tænkte bare at når det nu ér en reklame, skadede det nok ikke at få nogle rationelle briller på også. Beklager, hvis jeg er træls. Det var ikke meningen. ❤️

  1. Selve bæreselen er ikke reklame, men et valg vi tog. De få min./timer Albert sad i selen på en hel tur tænker jeg ikke han tager skade af 🙂 Derfor henviser jeg også til Ergobaby i indlægget. Da jeg ved den er rigtig god.

   Ved også godt man ikke må cykle med sit barn sådan i Danmark, men når man er i ferieland gælder andre regler og vi gjorde, hvad vi følte for, for at opleve landet og Tulum på vores måde. Hvilket vi ikke havde gjort herhjemme, måske det er det, som er med til at gøre ferie så specielle og dejlige. Tusinde tak for din indlæg – synes det er vigtig og godt du kommer med lidt viden 🙂

  2. Jeg er nødt til lige at knytte en kommentar til, at Stokkes bæresele ikke skulle være ergonomisk korrekt? Ifølge hvem?

   Den er godkendt af Forbundet for Internationalt hofteledsdysplasi. Min datter havde hofteledsdysplasi som spæd, og vi fik anbefalet af hendes læger, at vikle og bære hende. Vi spurgte specifikt til Stokkes, og de sagde at den (også) var godkendt.
   Spørger egentlig også af nysgerrighed, hvor der står, hvilke bæreseler der er ergonomisk korrekte eller ej.
   Hensigten med din kommentar er god, uden tvivl, men vil gerne have den understøttet af fakta.

   1. Hej Signe

    Tak for din kommentar – synes det er et vigtigt emne. Men jeg kan desværre ikke svare på det, jeg ved bare Stokkes er god, og Albert sidder fantastisk i den og lige som dig, har været glad for den 🙂 eller er!
    Men lige så mange børn der er, lige så mange mødre meninger er der også, og en ting er sikker, det med bæresele, vikle eller slynge er en hel religion for sig 😀 Jeg gør, hvad der føles rigtigt for mig, og har jeg det godt med det som mor, så trives vi 🙂

 2. Hej Ditte. Jeg var lige inde og tjekke klapvognen ud, da vi også søger en, som vi kan bruge på ferien. Det skal også være en der kan ligge helt ned, men på pixiezoo’s hjemmeside står der at den ikke kan…?

  1. Men det kan den 🙂 Har også godt selv undret mig over det – men den kan ligge helt ned. Den er så fin og god.

 3. Hej Ditte
  Jeg vil bare høre hvornår på året I var på Cuba? Var det varmt at gå med bæreselen? Skal selv til Cuba til marts og skal have en lille en med på 4 mdr. Vi tænker at skulle have enten vikle eller bæresele udover en babyjogger. Jeg vil helst det sidste, men er bekymret for om det bliver for varmt.
  Mvh Lisbeth

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.