SÅDAN PLEJER JEG MIN HUD – HVERDAGS RUTINER

 Reklame for Raunsborg

sådan plejer jeg min hud ansigtspleje

Jeg har siden december testet Raunsborgs ansigtsprodukter samt deres 3 nyheder. Jeg har tidligere brugt Raunsborg produkter og må bare sige : jeg er glad for at være vendt tilbage! Særligt efter de 3 nyheder er kommer med i serien.

hverdags rutiner raunsborg

Er pjattet med de nordiske ingredienser og duftene i alle produkterne! Hvorfor ikke udnytte den gode natur vi har.

Min mor og jeg har tit talt om, hvor naturligt det altid har været for mig at pleje min hud (tror det er meget almindeligt for min generation). Hvor min mor først begyndte at pleje sin hud meget sent. Tror det er givet godt ud på den lange bane, at man passer på huden og giver den kærlighed og fugt dagligt.

Jeg giver i hvert fald mig selv EGO dagligt på badeværelset. Faktisk laver jeg ”mande ticket”. Hvad er ”mande ticket”? Herhjemme er det, at Marck tager sin mobil i hånden og siger ”jeg går lige på toilettet”, gerne lige efter maden eller inden putning. En god måde lige at få lidt alene tid 🙂 GRINER! Men jeg gør det hver aften, og låser mig inde på badeværelset. Måske jeg skulle til at pleje min hud i ulvetimen eller lige efter maden 😀

raunsborg ansigtsprodukter

HVERDAGSRUTINER

Jeg plejer min hud morgen og aften, og om aftenen får den ekstra meget kærlighed. Jeg indrømmer gerne, at der er dage jeg nærmest ikke magter det, men følelsen bagefter er fantastisk. Lidt ligesom med løb. Elsker at ligge mig i seng med en ren og renset hud.

Vasker min hud morgen og aften med FACE WASH. Jeg vasker min hud to gange. Én gang er ikke nok (i min verden). Jeg vasker også mit hår med shampoo to gange. Første gang fjerner det kun snavset og anden gang renser man igennem. Men hver aften renser jeg med en lille gummi ”handske/plade” med lidt face wash på. Dens små gummihår renser nemlig huden helt i bund og jeg er sikker på min hud er renset efter og kan ånde for natten.

pleje hud rens

Bagefter bruger jeg SKIN TONIC. De dage, hvor jeg ikke har haft så meget make up på, bruger jeg den som make-up-fjerner. Den indeholder aktive ingredienser fra sukkerroen, som tilføjer huden fugt, mens hyldeblomst og birkebark beroliger, plejer og opfrisker huden.

raunsborg face tonic rens

Raunsborg er kommet med nyheden, FACE SERUM. Den bruger jeg under mine cremer, og jeg elsker den. Dens duft er fantastisk og den er lækker at smøre ud. Den indeholder omega 3, omega 6 og hyaluronsyre. Den modvirker tør og uren hud – og mindsker pigmentpletter, afhjælper beskadiget hud og udglatter fine linjer.

Det giver næsten sig selv, at jeg bruger NORDIC DAY CREAM om morgen og NORDIC NIGHT CREAM om aften. Begge cremer er i pumper, som jeg personligt er KÆMPE fan af. Er pjattet med jeg ikke skal komme mine fingre ned i en krukke, og måske have lidt bakterier derned, men jeg alene skal pumpe et pump, og så kommer der en passende mængde ud. Begge cremer fedter ikke og er gode at smøre ud.

Jeg har ikke tidligere brugt øjencremer, men Raunsborg er kommet med nyheden, EYE GELE SERUM, som jeg naturligvis har brugt i 2-3 måneder nu. Den er simpelthen intet mindre end fantastisk! Den dufter af agurk, og jeg føler næsten jeg smøre ren agurkgelé under øjnene. REN WELLNESS oplevelse. Jeg har tildens til mørke rander under øjnene, og jeg må indrømme jeg begynder at komme se en forskel. Nogle dage smøre jeg et tykt lag på, og lader det arbejde længe – særligt de dage jeg ikke har sovet så meget. Virkelig et godt produkt!

pleje hud øjengele

YNDLINGSPRODUKTET

I blandt nyhederne er der kommet en FACE MASK, som jeg har kastet min kærlighed over. En ting er alle produkterne er gode og jeg kan ikke undvære nogle af dem i mine hverdagsrutiner, men denne maske er vanvittig god.

Jeg bruger den 1-2 gange om ugen, hvor jeg tager den på efter rens (FACE WASH), og så sover jeg med masken på, så den rigtig kan arbejde og give fugt hele natten. Det er så dejligt simpelt og enkelt. Faktisk brugte jeg FACE MASK 3-4 gange om ugen under hele min ferie, så min hud rigtig kunne få fugt og ikke blive for tør af alt den sol. Kan varmt anbefales!

hudpleje pleje af min hud

ALT I ALT 

Jeg får tit spørgsmål omkring min hud, og mange af jer synes jeg har en fin hud med en god glød. Af hjertet tak! Jeg kæmper også med små urenheder og ikke mindst, når vi rammer den tid på måneden. Men ærligt – efter jeg har brugt Raunsborgs produkter fast i 2-3 måneder, kan jeg tydeligt se en forskel. Min hud har fået mere fugt og er mere ”glødende” end tidligere. Er så glad for at være vendt tilbage til serien og jeg fortsætter med mine rutiner og produkterne.

En ting jeg vil nævne er prisen. Jeg synes tit jeg tømmer pengepungen, når jeg skal forkæle mig selv med ansigtsprodukter, og Raunsborg ligger i en prisklasse, hvor jeg synes mange kan være med. Vil ikke kalde det budgetvenligt, men alligevel synes jeg prisen ligger i den budgetvenlige ende, når vi taler ansigtsprodukter.

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (20)
 1. hej ditte – åååh ja disse produkter er bare suveræne – datter havde megen uren hud det har hun så ikke mere – jeg selv bruger jims håndcreme den kan jeg ikke undvære
  tak for dine gode fif plus lækre opskrifter på instagram dejligt at følge dig og din familie
  vh sus

 2. Dejligt indlæg! Hvor er jeg glad for at have dig tilbage i min insta-feed 👌🎉
  Måske et lidt mærkeligt spørgsmål, men hvor længe “rækker” produkterne – altså hvor mange dage/ rutiner rækker fx Face Wash’en til inden du løber tør? 🙈😅🍃

  1. Tak 🙂
   Mit bud er en ca. 5-6 måneder. Jeg har anvendt dem dagigt i ca. 2,5 måned og vil tro jeg har brugt lidt over halvdelen.

  1. Årh ha, de kan jo slet ikke sammenlignes, så det er virkelig svært! Jeg ved heller ikke hvad du ellers vælger. For jeg vil sige tonic’en er et must og serummen er mere en luksus, hvis du skal vælge. 🙂

 3. Efter at have læst dit indlæg skyndte jeg mig ind og bestilte day og night creme samt face serum og eye serum.
  Jeg glæder mig SÅ meget til at prøve produkterne.
  Tak for lækker inspiration til ekstra luksus/selvforkælelse. 🙂

 4. Hej Ditte…
  Jeg har lige smidt mine Clinique produkter på hylden som jeg ellers har været rigtig glad for og tro i nok 13 år men trængte bare til at prøve noget nyt og det der Raunsborg ser bare mega lækkert ud – og du gør det måske liiiige 10% mere lækkert Men hvad bruger du til at tage mascara og sminke af med inden face wash?

  1. Jeg er så glad for mit Raunsborg – har brugt det i knap et 1 år nu her. Jeg bruger face hash til det hele – den tager alt i første huk. Også renser jeg efter.

   1. Tak – glæder mig meget til at prøve dem alle (har bestilt alt du har nævnt :-)) og som gammel frisør har jeg også helt lyst til at prøve deres shampoo…;-) Jeg bestilte også en deo, dem har jeg utrolig svært ved at finde, som dur! – har du prøvet den der fra?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.