Jeg er min egen største fjende.. og i weekenden væltede det hele

Åh –  det kan godt være det bliver lidt dybt og en smule underligt. Men jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal samle dette blogpost.

Weekenden har været fyldt op af hårde tanker og indre modvind. Men jeg vil så gerne snakke højt om det, for uanset hvor man er i livet, er jeg bange for vi alle kender til de følelser.

nedbryd-tabuer

For 8 måneder siden startede jeg til Body SDS, da min veninde mente jeg trængte. Hun sagde det ikke direkte, men indirekte prøvede hun at fortælle mig, at jeg så træt og udkørt ud. Jeg følte mig på ingen måder udkørt. Tværtimod. Jeg elsker mit arbejde, og knokler med glæde alle døgnets timer. Men måske er det det, som er problemet. Jeg brænder så meget for det jeg laver, at jeg har svært ved at sige stop, og lytte til min krop og slappe af.

Da jeg kom til Body SDS første gang, gik jeg derfra med åben mund og polypper. Aldrig havde jeg prøvet noget lignende. Havde haft den vildeste ”ud af kroppen oplevelse”! Jeg fik et vink med en vognslang, og noget af en opsang af min kære behandler, Morten. Jeg har gået fast hos Morten de sidste 8 måneder hvert 14. dag. Aldrig har jeg givet mig selv en større gave.

Min familie og mange af mine veninder, har kunnet mærke, jeg er blevet en anden Ditte. En meget mere bevidst Ditte! Jeg er blevet meget bedre til at lytte til mig selv, hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil. Hvor min egen grænse går, men vigtigst er nok, at jeg har fundet mig selv igen.

HVAD ER BODY SDS?

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development´s System. Body Self Development’s System (Body SDS) er et unikt dansk behandlingssystem som er udviklet siden 1940’erne.

Behandlingen består af forskellige pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, body sds aku og zonetryk samt mobiliserende ledfrigørelser. Tilsammen har de en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber, da de løsner og og bearbejder spændinger og blokeringer.

Du kan læse meget mere på K&K Kropsterapi (INGEN REKLAME)

Kort fortalt bliver din krop aktiveret til at hjælpe sig selv og arbejde med sig selv igen.

img_7361

Min rejse …

Min rejse med Morten har åbnet op for mange års usikkerhed, mobning, indre kampe med mig selv op igennem alle teenageårene. Den manglende tro på mig selv. Usikkerhed og i den grad mistrivsel inde i mig. Jeg har alle dage følt mig dumt og ikke god nok.

Jeg er ved at finde den rigtige Ditte igen, hende som alle dage helt nede på bundlinien, godt har vidst hun var/er god nok og var god til mange ting, men jeg lyttede ikke til det. Jeg kiggede på andre og følte mig i den grad ved siden af! Idag tør jeg godt lytte til hende “lille Ditte”, som fortæller mig, jeg er god nok.

I dag smiler jeg (næsten) hele tiden, griner, er glad og føler jeg har fundet mig selv og hende jeg godt kan lide at være, nemlig MIG!! Det her skriver jeg med stolthed. For jeg har ved gud ikke alle dage haft det sådan!

Men nogle gange, skal der desværre ikke meget til, før den gamle trælse og usikre Ditte kommer frem igen, og hele korthuset vælter og jeg bliver hylet ud af det. De dage er der stadig og de dage, tager al luft ud af mig! Jeg bliver så urimelig overfor mig selv og ser sort, nærmest tunnelsyn. Men her er det, at jeg er glad for Morten (min Body SDS behandler) har lært mig en masse nye værktøjer, og jeg er blevet meget bedre til at lytte og mærke efter. For hvad var det lige der igen udløste den dumme følelse og gør jeg igen bliver min egen største fjende? Tja – den proces arbejder jeg stadig med!

Nu er det sagt højt, hvad så?

Jeg er kommet så langt i processen, at jeg er klar til at dele min til tider usikre side med Jer, for det gør ikke mig til et ringere menneske eller mindre stærk. Tværtimod! Jeg er faktisk stolt af jeg tør sige det højt!

Jeg gjorde det på landsdækkende TV i Aftenshowet tilbage i oktober. Den verden vi lever i, gør at vi alle sammen går og føler at vi ikke er gode nok. Det er bare forfærdeligt!! Vi kan alle noget og har alle vores gode og dårlige sider. Men ingen tør tale om de dårlige sider.

Nu prøver jeg at udstille mig selv og sige det højt, i et forsøg på et nedbryde endnu et tabu og endnu et glansbillede. Og jo, den glade, smilende og grinende Ditte, I alle kigger på dagligt, ER den rigtige Ditte, men hun kæmper også med små/store ting inde bag smilene.

Shit det var svært at skrive, men det føles så godt! Jeg vil så gerne stå frem og sige ”du kan godt bekæmpe det, men det tager tid og vilje”. Jeg er gået fra at være en Ditte, der ikke kunne læse og stave, som ikke troede på mig selv, som har været indlagt med mavesmerter, fordi jeg ikke turde fortælle mine forældre det – til at uddanne mig som advokatsekretær, og i dag leve af MIG og det jeg tror på. Jeg er så GLAD og STOLT!!

Så TAK fordi du læste med, TAK fordi du tror på mig og fordi du accepterer mig for den jeg er!

p1282804

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (68)
 1. Århhh – Kære skønne søde Ditte.
  Tak 🙏🏼 Tak for et super dejligt indlæg. Du er simpthen så livsbekræftende en person. Jeg er tosset med dit herlige grin og dine små finurligheder ☺️ Du skal endelig blive ved med at være DIG. Har fulgt dig rigtig længe, og nærmest “savnede” dig, da I alle var på Jeres velfortjente ferie ☀️
  Jeg ser dine stories, hver dag og tror at IG kender mig for godt 😅 For dine er de første i rækken 😝
  Du skal bare forsætte din ærlighed, og den skinner SÅ meget igennem hver dag! Og som du selv (meget tit 😅) siger ; Jeg elsker det.
  Din blog og IG er dit helt igennem, så bliv endelig ved på denne måde ❣️Kærlig hilsen Linda

 2. Alle mennesker er jo blot mennesker indeni.
  Du virker sød, er smuk og dygtig.. Selvom du ser succesfuld ud, så er der jo følelser hos alle.
  Godt, at du får set indad og flot at du har nået store drømme ❤

 3. Stor skulder klap til dig Ditte. Super fedt oplæg og du skal bare blive ved med at tro på dig selv og lave det du elsker.. ☺️ Vi er så mange ude bad ved skærmene som følger med fordi VI TROR PÅ DIG. 👍🏻

 4. ❤️ det er så mega sejt, at du deler din historie med os. Det gør ikke at man synes mindre om dig – tværtimod. Du er vel hvad man kan kalde for et forbillede 😉Tak fordi man må følge med på sidelinjen

 5. Det er meget smukt og tillidsfuldt at dele din sårbarhed med verden 👏🏻Vi kan ikke undgå at få lidt knubs på livets vej, men det er måden vi kommer videre på der gør de knubs meningsfulde. Tak for dit indlæg. Hav en god aften 😊

 6. Peter Ingemann skrev forleden dag et ig indlæg, om at vi måske skulle poste noget af det der ikke er så lykkeligt. Altid er så pænt og poleret på de socialemedier. Vi er så gode og vi laver så pæne ting osv. Gu er verden ej evig glæde og lykke. Livet gør ondt ind imellem. Det er så godt at få det ud og bryde det tabu. Det skylder vi vores børn og efterkommere. Stor respekt for ærlighed og åbenhed – også når vores verden viser sit grimme ansigt ❤️

 7. Du har også al god grund til at smile og være stolt af dig selv. Det du har opnået er fantastisk. Både karrieremæssigt og familiemæssigt. Godt du nu lytter til den “Lille Ditte”, der siger du er god nok. For du er jo meget mere end det????

 8. Elsker dine indlæg – både kager og alle dine personlige indlæg ❤ synes det er fedt, at du taler om alle facetter af livet – også de mindre gode 👌

 9. Flot indlæg og ramte ret plet på mig! Kort fortalt: ordblind som barn, men har idag en flot uddannelse og jeg er skide dygtig (hvis man må sige det) men på tros af det, så hænger alle følelserne med fra dengang og de kommer buldrende op i forskellige situationer. Sig endelig hvis det lykkes dig helt at slippe af med de gamle følelser 🙂 og tak for en god blog og Instagram profil.

 10. Kære Ditte… jeg kender dig ikke og jeg er jo blot en som følger med. Altid er du glad og smilende, det smitter af på de fleste. Men selvfølgelig ved jeg jo også godt at livet også er hårdt ved dig. Klø på Ditte, du hjælper mange andre med det du gør og er. Jeg har selv 2 børn på akkurat samme alder, ville ønske jeg havde dit overskud… men takket været en som dig så tænker jeg over hvordan jeg får det❤️

 11. Kan SÅ meget relatere til det du skrive! Dårlig til at læse, stave, været indlagt, ikke tro på sig selv og alt det det.. Håber jeg en dag bliver ligesom dig og tør tro lidt på sig selv og synes man er god nok 🙂

 12. Når man åbner op, så giver man også slip på den knude man til tider kan have inden i. Jeg får sådan lyst til at give dig den største krammer! ???? Du er simpelthen den skønneste kvinde, hvis smil altid smitter..

 13. Når man åbner op, så giver man også slip på den knude man til tider kan have inden i. Jeg får sådan lyst til at give dig den største krammer! ???? Du er simpelthen den 8skønneste kvinde, hvis smil altid smitter..

 14. ❤️❤️❤️❤️ så sejt af dig at dele disse tanker og følelser med os andre❤️❤️❤️❤️ du er for sej☺️☺️

 15. Du er simpelthen det skønneste menneske med det mest fantastiske grin – og selvom man ikke kender dig personligt, så kan man ikke andet, end at holde lidt af dig ????🙊😘 Tak for altid at være så ærlig! Det er så befriende og rart og DU, du er så skøn, Ditte! – Tak for dig og dine daglige insta-stories, glade som trælse 🙌🏻

 16. Hvor er du sej✨💫🌸 og godt gået du åbner op om det! Jeg kender godt selv følelse. Elsker at følge dig hver dag, med dit skønne smil og væsen❤️ Hilste på dig i Aalborg i dag og hvor var det herligt at se dig in Real life☀️ Sugede alle dine små fif til mig og hvor var det fint at det du lavede💜💛🌸☀️ God bedring og god påske til dig✨🌸💛

 17. Puha, den rørte helt inde i maven. Tak for din ærlighed, tak for daglige grin, glæde og ikke mindst, for til tider at vise bagsiden af medaljen. Elsker dit hus også kan ligne en slagmark med opvask, vasketøj og legetøj, og ikke et udpluk af bobedre. Det gør dig for mig ægte – tak!

  Verden har brug mennesker som dig❤️

 18. hejsa ditte
  vi er nogle skrøbelige individer på denne klode nogle er mere stærke end andre ❣️
  du er så sej at du står frem og fortæller din del af dit liv tak for det ❣️tak for altid dine skønne historier her og der – du en fantastisk MOR skal du vide – husk pas på dig selv ❣️❣️tak for skønne opskrifter
  hilsen sus

 19. Du er simpelthen for sej 💪🏼 Gid jeg havde det gå på mod, som du har 😍 Elsker at følge med i din hverdag!

 20. De stærkeste træer med de smukkeste frugter er dem der er vokset i modvind. Og de mest spændene mennesker med smukkeste sjæle har alle modstået modgang. Du er dejlig ærlig og umidbar og selvom mine bagetalenter mest er bradepandekager og muffins, følger jeg gladeligt med i dine storys for din dejlige personlighed og smukke kreationer.

 21. Hej skønne Ditte
  Jeg er en kvinde på 21 år, der nu har sabbatår efter gumnasiet. Jeg kender virkelig til dine tanker om ikke at være god nok. Hver dag arbejder jeg selv med mig selv samtidig med at jeg selv har oplevet ret så dramatiske ting i mit liv allerede. Jeg fandt dig tilfældigt på instagram og blev helt glad over hvor smittende en positivitet sant smil og grin du har. Du er så imponerende og dygtig til det du laver. Jeg vil blot sige TAK for din ærlighed, sårbarhed og mod til at dele og bryde glansbilledet. Du er møg sej og virkelig inspirerende! ❤
  Det er en fornøjelse at følge dig og dine lige så skønne børn 🙂 keep up the good work.

  Kærlig hilsen
  Nanna

 22. wow Ditte!! bare wow!! Jeg kan Så meget, mere end du tror, genkende det du skriver!! du tager jo orderne ud af hoved på mig!! Det er SÅ godt skrevet!! Men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forstillet mig at du kunne ha det sådan! den altid glade smilene Ditte!! Hvis grin smitter umådeligt meget!! Og hvor er det stort og mega flot at du er kommet dertil hvor du åbner op og snakker om det!! Du kan være stolt af dig selv!! Jeg håber at jeg om et par år kan side og skrive det samme!

 23. Øj hvor fint, at du fandt noget der virkede for dig (: Så er det også bare om at give tippet videre – er sikker på flere vil give det et forsøg, det lyder ikke spor hokuspokus som sådan.

  – A

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.