Kan tøj gøre dig lykkelig?

Reklame for Cirah.dk

Kender du følelsen af, at du sidder og surfer rundt på nettet, lægger nogle varer i netkurven og 2-3 dage senere står der en pakke ved din hoveddør. Og lykken opstår!

Det er som om jeg meget kortvarigt har glemt alt om, at jeg havde dankortet oppe, og nu står der en GAVE til mig. Kender du den følelse?

Kan tøj gøre dig lykkelig? Jeg kan i hvert fald godt føle lykke over en tøjpakke ved hoveddøren. Selv når det er til mine børn! Jeg elsker at shoppe til mine børn, at klæde dem fint på, gør mig så glad. Cutefactoren stiger lige en tand.

img_3359

cirah-foedselsdag

Dengang Karla var lille, skulle nu være nuttet og fin, men jo større hun bliver jo mere klæder jeg hende på efter min smag og den tøjstil jeg faktisk selv har. Det er lidt sjovt at se billeder fra dengang. Ikke noget jeg har gjort bevist, men jeg kan tydeligt se, at hun ligner mig mere og mere :). Men lad mig også være ærlig! SHIT jeg synes børnetøj er dyrt – sådan et lille stykke stof – str. 104 – koster det samme som til mig i str. S/M 🙂 Derfor er jeg særligt glad for at blande mærkerne.

img_3371

cirah-boernetoej-foedsdelsdag

Cirah.dk har de fineste tøjmærker, faktisk nogle af mine yndlingsmærker til både Karla og Albert. Elsker Petit by Sofie Schnoor, Marmar, Miniature, m.fl. Men det koster også derefter. Men så finder jeg få ting, som fx. denne vanvittig smukke cardigan (som jeg allerede nu ved Karla kommer til at bo i), en t-shirt eller bare få enkelte ting, også finder jeg fx. bukser i HM eller ZARA. På den måde følger jeg, at jeg få mere for pengene.

Jeg sælger altid børnenes børnetøj, når de gro ud af det (altså kun det som er pænt nok 😀 ), noget giver jeg væk til veninder og familie. Men på den måde følger jeg altid jeg kan forsvare det overfor mig selv, at jeg shopper lidt dyrt hjem til børnene, for det falder ikke på samme måde i værdi.

cirah-boernetoej img_3348

Cirah.dk

Kvinden bag cirah.dk hedder Cecilie, og hun ligesom mange andre kvinder elsker tøj og mode. Men da hun selv blev mor  prioriterede hun at shoppe børnetøj frem for tøj til hende selv. Ligesom alle os andre ….. Derfor blev hun selvstændig med denne fine shop, som efter min mening har nogle gode handelsbetingelser – ja, den slags går jeg op i 🙂

  • Gratis returlevering – vigtigt for mig!
  • Gratis indpakning
  • Tvillingerabat
  • Shop og betal først, når børnenepengene kommer (god service, for vinterskoene er oftes væk, når først børnepengene kommer)

Hjemmesiden Cirah.dk holder 1 års fødselsdag i marts måned, og i den forbindelse vil der være en STOR konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på kr. 3000,-. Hold godt øje med deres hjemmeside, facebook eller instagram – det gør jeg i hvert fald 🙂

I forbindelse med deres fødselsdag, vil der fra den 14. marts kl. 20.00 og frem til middag den 15. marts være 20% på shoppen!

img_3391

img_3327

 

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentar (1)
  1. Jeg hader at shoppe tøj til mig selv.. Det altid ender med en stor pose til min datter og en lille ting til mig selv.. Sådan er nok for mange kvinder…Jeg køber noget dyrt kun hvis hun skal være ekstra fin til fødselsdage eller højtid …Ellers er det billige mærker eller genbrug..Så ond er jeg 😅

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.