Sommerferie 2018 .. Kan du hjælpe os ?

Nu har vi været hjemme fra ferie i 3 uger. Så må det være på tide at kigge lidt på vores sommerferie 🙂 Eller også er det vejret udenfor, som får os til at kigge efter varme himmelstrøg!

Ej helt ærligt – så besluttede vi allerede sidste sommer, at vi i sommeren 2018 ville tage til Kroatien på sommerferie. Med børn er jeg ikke fan af hoteller og dyre restauranter i Europa. Synes det sjove går lidt af. Men derimod vil vi gerne finde vores helt egen hytte/lejlighed i Kroatien med pool. Sådan en følelse af sommerhus. Vi vil gerne kunne grille og lave mad selv, handle lokalt mv.

Leder efter sommerhus/lejlighed/hytte i Kroatien.

Derfor skriver jeg et blogindlæg, for tænk nu, hvis du/I kunne være os behjælpelig.

Vi vil gerne finde en lejlighed, hytte, sommerhus, eller hvad vi skal kalde det, i Kroatien i 2-3 uger til sommer.

Kender du nogle, som har et hus vi kan leje i Kroatien? Hvis, så skriv gerne til os!

Vores krav:

 • Huset skal have pool
 • Huset må gerne have plads til 2 familier (4 voksne og 4 børn)

Vi er meget åbne for hele Kroatien, så stedet er ikke så vigtig for os, idet vi tænker at leje en bil, og selv køre rundt. Huset behøver heller ikke ligge tæt på stranden, men bare vi kan køre dertil en gang imellem 🙂

Håber du/I kan hjælpe os – vi er lidt på bar bund.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (18)
 1. Hej Ditte
  Prøv Home away. Der kan du søge på alt det du gerne vil have til din ferie, og så skulle der ikke være så dyrt😉 . Vi har ikke selv prøvet det i nu, men kender nogen der har med succe 👍🏻 Rigtig god fornøjelse 😊
  Hilsen Katja

 2. Jeg kender ikke nogle der har et sommerhus, men jeg har dog flere gange selv haft succes med at leje et hus igennem hjemmesiden, der hedder holidaylettings.uk.co.

 3. Hvis ikke I finder noget i Kroatien, så overvej at kigge mod Montenegro 🙂 grænser op til Kroatien ved Dubrovnik, ligeså smukt land som Kroatien, snakker fint engelsk nede ved vandet, du betaler med Euro, og alt efter hvor man finder lejlighed/sommerhus så er der flere forskellige lufthavne at flyve til 🙂

 4. Vi har prøvet at leje et hus i nærheden af Pula med egen pool og meget ugeneret.
  Vi har 7 afsted og det var der plads nok til.
  Vi lejede gennem Novasol.
  Det kan jeg anbefale…

 5. Vil helt klart anbefale Istrien. Det er en anelse dyre(læs, lidt) at leve i forhold fastlandet, men billigere end Italien. Kan varmt anbefale camping med børn. Vi har flere gange lejet mobilhome i Pula, Bi Village. Vi er tosset med Kroatien😋

 6. Homeaway.com der kan du leje villaer, lejligheder osv i hele verden. Der er VIRKELIG mange fantastiske muligheder. Har ikke prøvet, men min bror og familie har flere gange, med stor succes. Mig og min familie skal helt sikkert prøve det, for har det på samme måde som jer. God fornøjelse med det 😉👍

 7. Hej Ditte. Jeg skriver på min rejseblog kun om hjemlandet Kroatien og kender en del til fede insidertips, hvis I ønsker at bo i nærheden af noget specifikt. Desuden samarbejder jeg med Novasol, som har ret lækre huse i Kroatien. Jeg skal med mine 3 drenge og mand i år til øen Hvar, der netop er blevet kåret til at være blandt 5 bedste steder at rejse til i Kroatien😊 Måske du kunne finde lidt inspiration her: http://smagenafkroatien.dk/5-strande-langs-makarska-riviera/

  Tak for en fantastisk blog og for god inspiration 🙂 Mange hilsner, Kristina

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.