Et smukt strategidøgn på Falkenberg Strandbad

Blogpostet indeholder reklame

Der ligger så mange spændende ting i pipeline lige pt. Derfor havde jeg brug for nogle rolige omgivelser og et helt døgn i fordybelse sammen med min strategiske rådgiver, Carina Due (ja, hun er meget mere end det men det er nok den mest passende titel prof.).

Jeg googlede mig frem til Falkenberg Strandbad, som ligger i Sverige, ca. 2-2,5 time fra København.

Jeg har tidligere været på Ystad (MANGE gange), men ville så gerne prøve noget nyt og få en ny energi. Det krævede vores døgn i hvert fald. Og her må jeg bare sige! WAUW Falkenberg kan noget helt helt andet end Ystad. Jeg elsker begge steder, men det er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt Falkenberg!

Jeg kan ikke trille forbi EKO Malmö, uden at shoppe slik! Det er næsten gratis og en lang biltur kræver slik 🙂

Arbejde med fordele……

Selvom vi nu skulle planlægge strategi for resten af 2018, samt forberede min nye blog (designet) til at gå i luften, så havde jeg også planlagt en masse ting på Falkenberg. Ikke mindst for at takke Carina for hendes store hjælp i min virksomhed og ikke mindst da hun passede mine SoMe under vores bryllupsrejse.

Vi fik fornøjelse af, at lave Falkenbergs berømte drinks samt jeg fik lov at sable min egen champagne, som vi skulle bruge til drinksene. Alt ved denne oplevelse var fantastisk og gav os en helt særlig energi. Lige præcis det jeg gik efter! For at tænke nye tanker og være kreativ, må man nogle gange gøre noget helt modsat og skabe ny energi til hjernen! Den er hermed skabt.

Efter vores lille cocktail-oplevelse gik vi ned til pejsen og arbejdede på en masse nye spændende tiltag. Shit jeg glæder mig til jeg må fortælle Jer en masse 🙂

Vi spiste på husets restaurant, og fik en vanvittig god 3-retters menu. Som Carina og jeg sad og snakkede om under maden. Alt ved dette sted er bare langt over middel uden af være over-the-top, men så behageligt.

SPA og vinterbadning.

Næste morgen stod den på arbejde og god morgenmad. Carina er glutenallergier, og her er ingen tvivl om, at både aftensmaden og morgenmaden er en sand fornøjelse for en glutenallergier. Vi arbejdede i 3 timer ved morgenmaden, og herefter havde jeg planlagt en overraskelse til Carina. Igen  – opholdet handlede også om at finde ro og ny energi til hovedet.

Jeg havde sat mig for, at jeg VILLE ud i bølgen blå, trods det var MONSTER koldt! Men det ville være en lille sejr for mig, og jeg GJORDE det !! 🙂 Shit det var godt. Forstår godt vinterbadere.

Herefter skulle vi prøve Falkenbergs meget berømte SPA oplevelse, Spa-paket Ivory – The Retreat Club. Meget kort fortalt er det en oplevelse for hele kroppen, og jeg må bare sige, at jeg i den grad kan se på min hud, at den trængte til en dybere udrensning. (Jeg kunne ikke rigtig tage billeder derinde/undervejs).

Først får man et fodbad, som aktiverer cirkulationen i kroppen ved hjælp af en lille fodhammer. Herefter påføres en maske i ansigtet og så skal man i dampbad, hvor man skifter imellem dampbad og ICE-bad. SÅ lækkert! Bagefter skal kroppen i sauna, hvor en sød pige vifter med et håndklæde og skaber en følelse af, at din krop brander (uden det gør ondt). Igen – bare dejligt at føle man bliver renset ud.

Efter sauna skal kroppen lige kort i et varmtvandsbassin inden vi skulle igennem Hammam, som er en klassisk tyrkisk behandling med sæbeposer, skrub og rens. Bagefter skal kroppen renses med en nordafrikansk behandling, Rasul, som er en ler-behandling og damp. Afslutningsvis skal kroppen slappe af og indsmøres i lækker olie, hvorefter man slapper af i et varmerum med varme stenstole.

Virkelig en god oplevelse! Behandlingen tager ca. 2 timer, og er det hele værd!

Jeg må bare sige – FALKENBERG vi ses snart igen.

STEMNINGSBILLEDER derfra:

Blogger på tur 😀 hihi….. Fotokredit : Carina Due ;o))

Tog hjem med den vildeste følelse i kroppen!

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (3)
    1. Du kan tro jeg glæder mig allerede til næste gang! tak for din venlighed og den gode service.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.