Sådan passer jeg på mine børns hud

Reklame for Raunsborg

Passer og plejer du dine børns hud på samme måde som din egen? Jeg tør godt sige nej! Men jeg har virkelig prøvet at indføre rutiner, sådan så de også får plejet deres hud og krop, som min egen. Jeg kan hurtigt se, at det har gjort en markant forskel, at jeg er begyndt at pleje mine børns hud regelmæssigt.

cremer til børn

pleje raunsborg

Jeg bruger Raunsborg SENSITIVE til mine børn, og til mig selv, hvis jeg har sarte områder. Jeg har den sidste tid testet disse produkter samt prøvet at ændre på mine børns bade og aften rutiner. Må bare sige, det faktisk hjælper og er virkelig hyggeligt. Albert nyder i den grad (læs: vokser helt ved opgaven), når han får lov at smøre sig selv ind i creme, og vaske sig selv. Han bliver så glad. Karla nyder alt lege “mig”, og gør lidt det samme som mig hver aften og morgen.

pleje af børnehus

Hun er kommet i den alder, hvor hun gerne vil fjerne den make up hun ikke går med, og gerne vil ligge den make up hun heller ikke går med. Vi leger det i hvert fald meget. Derfor har det faktisk givet hende så meget, at leger med SENSITIVE hver dag. Jeg gør det i hvert fald til en leg, og mine børn får lækker blød hud. Win win!

ansigtscreme til børn

Sådan plejer jeg mine børns hud.

Hver eneste aften vasker jeg/vi deres ansigter med en klud. Men det sidste stykke tid, har vi kommet et par dråber FACE WASH, SENSITIVE på kluden, så deres ansigtet bliver vasket og renset helt igennem. FACE WASH, SENSITIVE indeholder birkebark som virker beroligende. Bagefter smøre de selv deres ansigt ind i FACE CREAM, ALL-DAY (Sensitive). Begge produkter, eller hele SENSISTIVE serien, er uden parfumefri.

Når jeg (hov hov – VI) har dem i bad og de bagefter skal smøres ind i creme bruger vi BODY LOTION SENSITIVE. Den er også parfumefri og rig på padderok, som virker opstrammende (det er mine børn nok glade for om mange år – jeg startede tidligt 😉 LÆS: ironi kan forekomme) og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin. Cremen indeholder også radiseolie, som gør cremen trænger hurtigt ind i huden, hvilket jeg er kæmpe fan af med små børn.

pleje-til-boern-cremer

sådan plejer jeg mine børn

SENSITIVE

Jeg har nu brugt Raunsborgs produkter de sidste 5-6 måneder på mig selv og mine børn. Med stor succes. Personligt kan jeg selv se en forskel på min hud, også selvom jeg stadig har mine periode med udbrud, men der hvor jeg for alvor kan mærke en forskel, er smidigheden i huden. Den er mættet af fugt og har fået en dejlig glød.

Efter vi har testet hele SENSITIVE serien kan jeg se på mine børns hud, at de ikke har haft tør hud eller “frostskader” på hænder og kinder. Begge mine børn har meget tørre hænder – på overfladen af hånden, og der har HAND CREAM SENSITIVE været virkelig god. Hele serien er som sagt parfumefri, men indeholder stadig naturlige olier fra norden, så som radiseolie, agurkekstrakter, Aloe Vera m.fl. Som giver dem en mild duft af “noget”, hvilket jeg faktisk godt kan lide.

sensitiv-creme-raunsborg

Det er faktisk lidt sødt! Karla forbindelser Raunsborgs produkter med vores bryllupsrejse, da hun første gang blev præsenteret for produkterne, var igennem deres solcremer. Derfor siger hun tit “hvorfor skal jeg have solcreme på nu?”, selvom det blot er bodylotion. Men det er bare så hyggeligt, at hun forbindelser Raunsborg med vores dejlige ferie. På den måde kan vi få snakket en masse imens hele kroppen smøres ind.

ansigtscreme-til-boern

TILBUD TIL DIG….

Lige nu kører Raunsborg faktisk “KØB 3 for 2”. Du får dermed den billigeste gratis på hele SENSITIVE serien. Men kun på deres webshop – hop ind og lur, hvis du har lyst.

raunsborg sensitiv

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hej. Jeg har lige er spørgsmål, da der jo ofte kommer sponsoreret indlæg her på bloggen og vi ofte kan se dig modtage gaver fra firmaer. Hvordan administrere du det i forhold til skat? Indberetter du det løbende eller til slut? Har et indtryk af, at det måske ikke er noget som står øverst på listen hvorimod gaverne glædelig modtages

    1. Alle gaver jeg modtager er i forbindelser med betalte samarbejder (som oftes). Men derudover indberettes gaver til SKAT. 🙂 Må jeg spørge, hvorfor du spørger? 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.