Din shampoo og balsam gør en forskel….

Reklame for Raunsborg

Som I alle måske ved, har jeg siden min sidste amning/graviditet kæmpet med at få mit gamle hår tilbage. Jeg er aktivt gået ind i kampen sammen med min frisør, som også hjælper med dejlige produkter til håret. I den periode, hvor jeg har kæmpet med mit hår, har jeg på sidelinien også arbejdet sammen med Raunsborg, som gør jeg efterhånden har testet alle deres mange produkter.

Nu er vi kommet til min anbefaling/anmeldelse af deres shampoo og conditioner/balsam. Jeg har tidligere skrevet om deres HAIR & SCALP MASK , som er vildt god mod tør hovedbund, hvilket jeg til tider lider rigtig meget af – blogindlægget finder du lige her. 

I samme indlæg har jeg også skrevet om HERB & SEA SALT SPRAY. Denne saltvandsspray er også super god til at style håret med, og lave krøller. Jeg bruger den ret tit, når jeg vil have mine naturlige krøller frem. Så sprayer jeg den i håret og krammer det op (både i vådt og tørt hår). Også bruger jeg mit glattejern til at lave de sidste krøller. Det giver et super hold og en fed effekt.

Shampoo

Raunsborg Shampoo er SLS, SLES og silikonefri (blot til info). Derudover indeholder den aktive ingredienser som sukkerroeekstrakt, havtorn, multebær, hvedeprotein og kreatin, som alt sammen er med til at pleje både hår og hovedbund. Igen må jeg bare sige! DUFTEN af Raunsborg produkter, har jeg en kæmpe optur over. Der kommer den dejligste duft af natur og forår i badet. LOVE IT…!

Jeg synes faktisk shampooen giver mit hår en del fylde. Jeg vasker kun hår 1-2 gange om ugen, og jeg synes ærligt talt det er et godt produkt og synes også min fylde holder.Ekstra bonus er så, at den/de er uden alt muligt silikone mv. Hvilket gør jeg også bruger den/dem til mine børns hår. Karla elsker duften af den!

Conditioner

Raunsborg conditioner (balsam) er silikonefri og indeholder aktive ingredienser som hyldeblomstekstrakt, rapsolie, havreolie, hvedeekstrakt og kreatin. Balsam forsegler håret og beskytter håret. Igen må jeg rose produkter for en himmelsk duft af forår i badet og ikke mindst er det et lækkert produkt.

Jeg bruger faktisk også balsam på begge mine børn. Det beskytter og plejer håret.

Endnu engang må jeg bare sige, jeg er fan af Raunsborgs produkter og synes virkelig de er gode og alle pengene værd! Kan varmt anbefales.

Rabatkode

Sommeren er på vej, og Raunsborg vil gerne forkæle jer med en lille rabatkode, og det kan vi jo godt lide. Derfor kan jeg tilbyde jer en rabatkode på 30 % på hele deres sortiment på www.raunsborg.dk med rabatkoden “dittemaj”. Tilbuddet gælder fra idag den 20. maj og slutter den 31. maj – god shopping (rabatkoden  ikke gælder rejsestørrelser og sampakker).

DEL
VISSKJUL Kommentarer (3)
  1. Hej. Jeg har forsøgt at bestille nu. Dog giver koden ikke 30% men en noget mindre procentdel. hmmm, mon du kan hjælpe med det? Jeg forsøger også at skrive til Raunsborg. Jeg vil gerne bestillte for 957 kr, men får kun en rabat på 98,70 kr

    1. Skriv til Raunsborg, så kan de være behjælpelig – jeg kan desværre ikke gøre så meget 🙂

  2. Tak for rabatkoden. Altid dejligt at kunne spare nogle penge og jeg har også brugt Raunsborg. Mit hår og hovedbund kan godt have tendens til at blive tør og få skæl. Jeg har flere steder læst om folk der bruger naturlig shampoo fx artiklen her https://castorolie.dk/naturlig-shampoo/ der bl.a. skriver om ler shampoo. Ret frustrerende med skæl i hovedbunden for det klør og er ej heller morsomt når det drysser. Har du nogensinde prøvet rasul ler shampoo eller har du erfaring med en anden naturlig shampoo. Vil gerne prøve om det kan være en løsning for mig. Nanna

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.