Kærligheden er en lang rutchebane….

Efter 4 dage i Rom har jeg valgt at dedikere mine mandagstanker på kærligheden. Marck og jeg har nemlig tilbragt de sidste par dage i Rom for at fejre vores 10 års dag.

Marck og jeg har været sammen i alle vores 20’ere. Vi mødte hinanden kort før jeg blev 20 år, og Marck var faktisk med til at fejre mig dengang. Desværre var jeg ikke helt klar til at møde Marck, som Marck var på at møde mig. Jeg var lige kommet ud af et andet forhold. Ja, så kan du næsten godt gætte dig til historien… Kort sagt, gik der lige nogle måneder, før jeg var rigtig klar til Marck.

SÅDAN MØDTE VI HINANDEN

Jeg tror faktisk ikke rigtig netdating var så stort i Danmark endnu tilbage i 2007. Idet er det jo helt almindeligt at møde kærligheden på nettet. Nærmest mere normalt end i den virkelige verden. Men trods det mødtes Marck og jeg på nettet. Faktisk på partysiden, DKBN.

Det er faktisk en lidt sjov historie. Min veninde og jeg skulle i byen. En helt almindelig lørdag aften. Vi beslutter os for, at tænde modemmet hjemme hos mig. Jeg lokkede på min fars computer, min veninde lokkede på min computer. Vi satte æggeuret (ingen af os kendte tiden), og så handlede det om at få flest kommentar tilbage.

Måske jeg lige skal fortælle, at DKBN var en ægte partyside, hvor man naturligvis havde en profil inde. Hver gang du var i byen handlede det om at finde en DKBN-fotograf, få taget billeder, som man dagen efter kunne tagge sig selv i, og på den måde blev man set 🙂 På den måde kunne du også finde ”fyren”, som du ikke turde gå over til natten forinden. I ens profil havde man en gæstebog, som andre kunne skrive i, og denne gæstebog blev Marcks og mit første møde.

MEGET unge 😉

Som sagt skulle min veninde og jeg i byen. Vi aftalte, at den, som fik flest kommentar tilbage i gæstebogen inden æggeuret ringede havde vundet og den anden skulle betale byturen. Vi hoppede ind på en onlineliste på DKBN, og skrev til fyrene i deres gæstebøger i vildskab. I håb om nogle gad skrive tilbage. Marck var helt tilfældigt online den formiddag, og jeg skrev helt tilfældigt til ham ”kiggede lige”. Jeg bemærkede ikke Marck, han var blot online og en del af vores leg.

Nogle timer senere sad vi i toget på vej ind til byen, og Marck skrev tilbage ”kiggede tilbage”. Først her ser jeg Marck og tænker ”han ser da meget sød ud”. Vi begynder at skrive sammen og mødes i byen. Marck var MONSTER stiv – så det møde fik vi ikke meget ud af. Men vi fortsætter med at skrive sammen og mødes nogle gange i byen. Marck inviterer mig på grillhygge med hans venner og herfra tager det fart.

Meget kort tid efter flytter jeg faktisk ind hos Marck. Marck havde købt sin første lejlighed på Amager. Den blev nærmest til vores lejlighed med hans sidste flyttekasse. 10 år senere sidder vi i Rom og skåler for 10 fantastiske år.

LIVET ER EN RUTCHEBANE

Jeg føler livet og særligt et forhold/ægteskab beskrives bedst som en rutchebane. Tingene går op og ned hele tiden. Det er naturligt, at tingene også går ned af bakke nogle gange. Heldigvis mest op eller i de sjove loop. Marck og jeg har også haft perioder i vores liv, hvor vi virkelig har kigget hinanden dybt i øjnene og tænkt ”var det her vores rejse skulle stoppe”. Vi havde ikke 7 års-krise, men derimod 3 års-krise. Det var her vi tog en beslutning om, at begynde at rejse sammen! Vores første eventyr blev Bali. Kunne vi være sammen 24 timer i døgnet i 3 uger, så kunne vi også få hverdagen til at fungere.

Marck og jeg har alle dage haft mange bolde i luften, levet sammen men i den grad også hver vores liv med venner og fritid. Sådan elsker vi at leve. Men at gå fra teenagekærester til voksenkærester var en smule svært. Men Bali blev en succes, og få måneder senere tog vi 5 uger til Malaysia, og så startede vores fælles eventyr. Igennem 4 år rejste vi rundt i Bali, Malaysia, Vietnam, Cambodia, Thailand og Singapore. Vores rejser blev vores udvej fra problemer. Vi fandt hinanden og lærte hinanden at kende som aldrig før. Vi rejse tit i 3-5 uger af gangen. Det kræver altså noget af et forhold. Vi fandt ud af, at vi er hinandens modsætninger og det er GODT!

I DAG HAR VI DELT 10 ÅR SAMMEN

I dag er vi forældre til 2 dejlige børn, bygget hus sammen og jeg lever et karriereliv, som kræver meget af Marck på hjemmefronten, og vi har fundet hinanden. Glæden i de store og små ting. Måske er jeg også blevet en gladere Ditte på mange fronter. Men en ting er sikkert. Vi har fundet ud af, hvordan vi kæmper sammen, når rutchebanen giver en tur nedad, og det ikke kilder i maven på den sjove måde 😉

Kærligheden er stor!

DEL
VISSKJUL Kommentarer (5)
  1. Hvor er det godt beskrevet❤️ Det giver mig selv lyst til at opleve verden med min mand og vores børn

    1. Marck og jeg er også begyndt at opleve verden med vores børn! Nye eventyr og minder skal skabes. Det giver energi til hverdagen 😀

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram