Et trygt hjem betyder alt – Verisure

Reklame for Verisure

Lad mig starte dette blogpost med at fortælle, hvorfor vi for 2 måneder ringede Verisure hjem til os. Vi havde nemlig indbrud – enhver husejers mareridt. Eller alles mareridt! Mit hjem er min base, mit sted og mit … Så det der har været en fremmed i mit/vores hjem og rodet alt igennem er så ubehageligt! Ord kan ikke beskrive, hvordan vi havde det og stadig kan have det.

Jeg skrev et indlæg kort efter indbrudet, som du finder her.

Jeg var ødelagt!

Vi kom hjem efter en kort, men dejlig formiddag på Den Blå Planet (vi var væk fra kl. 9.30-12.00) i påsken, og vi kom hjem til et hjem, som var splittet ad af en fremmed! Ikke nok med vi begge var i chok og meget rystet, så fik Karla samme oplevelse, hvilket jeg har haft det meget svært ved! Ikke nok med, at jeg selv skal leve med min egen usikkerhed, så skal jeg også arbejde og hjælpe min datter med hendes usikkerhed.

Efter politiet var gået og der var taget prøver mv. ringede vi til Verisure! Vi skulle have sikret vores hjem NU.

Faktisk ringede vi til Verisure grundet omtale fra vores venner og familie. Flere af vores venner og familiemedlemmer har Verisure. Og den bedste omtale er nu engang mund til mund-omtale, som var grunden til vi kontaktede dem. Den sødeste Verisure-mand kom ud og sikkerede vores hjem 2 dage efter indbruddet. Det har ændret alt!

Har du ikke en alarm? Skal du snart på sommerferie? Eller vil du bare gerne have et sikkert og trygt hjem – så kan du helt gratis og uforpligtende få en sikkerhedsrådgiver ud fra Verisure, til at teste sikkerheden i dit hjem. Det eneste du skal gøre, er at klikke HER(reklame link)for at tage alarmtesten. Den tager kun 1 minut.

Husk du kan få rabat ved oprettelse rabatkode: “Ditte18” .

Sikkerhed med Verisure

Ikke nok med, at det har gjort så meget for mig, at vores hjem føles trygt igen, så betyder det også meget for Karla. Når hun usikkert spørger ind til indbrudet og hvordan vi kan være sikre nu, så er Verisure App’en vores redning. Skal selvfølgelig lige sige, at Verisure ikke er = 0 indbrud, men for mig er det næsten 🙂 Det giver i hvert fald en vis form for tryghed!

Når Karla spørger ;

“Mor, tror du tyven har været der igen eller tror du han kunne finde på at komme igen?”

“Skat, det ved jeg ikke, men det tror jeg ikke – skal vi kigge til huset?”

Og så tænder jeg App’en og starter vores kamera i huset, og Karla kan se, at der ikke er nogle og alt er godt. Den funktionen er genial! Vi har flere gange oplevet, at alarmen er gået (børnene har taget i døren eller skubbet til den), og så har Verisure været der med det samme.

Mine svigerforældre glemte vi havde fået sat alarmsystem op, og tog i døren en dag vi ikke var hjemme. Alarmen gik, og Verisure ringede til os med det samme. Vi var i dialog, og de kiggede til huset alt imens Marcks mor ringede til ham og fortalte det var dem. For mig ligger der en stor tryghed i, at Verisure sidder og følger med hele tiden (ikke på kamera i huset, men blot på alarmen).

Verisure App

Som jeg faktisk lige har skrevet, så bruge vi app’en rigtig meget! Vi bruger den også til at sætte deltids alarmsystemet igang, når vi ligger i sengen om aften.

Vi har nemlig valgt hele pakken! Så vi har alarmer på alle døre og vinduer samt vi har brandalarmer og samtaleanlæg. Alt sammen er med til at skabe tryghed for os. Skulle ulykken være ude, så kan vi tale med Verisures vagtcentral. Faktisk har alarmsystemet også en SOS-knap, som gør der kommer hjælp omgående. Det kan også være ved et hjerte anfald eller en anden form for ulykke.

BONUS INFO (sjov info)

Jeg havde faktisk skrevet dette indlæg for at følge op på mit indlæg omkring indbruddet og ikke mindst havde jeg sådan lyst til at fortælle om vores gode oplevelse med Verisure. Alt imens dette indlæg ligger i mine kladder over indlæg, som skal på bloggen ringer Verisure  og spørger om jeg har lyst til at fortælle om vores oplevelse med dem.

SJOOOOOVT!!! Men ja, det vil jeg faktisk gerne. Hvis jeg kan bidrage med lidt mere mund til mund-omtale, så gør jeg gerne det. For det vigtigste er at føle sig tryg i eget hjem! Selv de små detaljer kan være med til at gøre, at indbrudstyven ikke begår indbrud i dit hjem. Vi må gøre det sværere for dem.

Verisures alarmtest

Har du ikke en alarm? Skal du snart på sommerferie? Eller vil du bare gerne have et sikkert og trygt hjem – så kan du helt gratis og uforpligtende få en sikkerhedsrådgiver ud fra Verisure, til at teste sikkerheden i dit hjem. Det eneste du skal gøre, er at klikke HER (reklame link)for at tage alarmtesten. Den tager kun 1 minut.

Husk du kan få rabat ved oprettelse rabatkode: “Ditte18”.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.