Verdens bedste fødselsdag. WOW !!

I fredags havde jeg fødselsdag og min dag blev helt ærligt en af de bedste fødselsdage jeg har haft til dato. Jeg er stadig helt rørt og bevæget over min dag. Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre! Alt var perfekt!

fødselsdagspige

HYSTERISK omkring min fødselsdag

Jeg indrømmer det gerne. Jeg er et lille pattebarn omkring min fødselsdag! Jeg elsker dagen og nyder at blive fejret. Jeg har alle dage gået meget op i, at det er min dag og den eneste jeg har på hele året. Jeg elsker selv at overraske alle andre og give dem noget særligt på deres dag. Sidste år blev jeg 30 år, og det var en lidt tam fødselsdag (efter min mening). Derfor havde jeg også sagt til Marck, at jeg håbede han virkelig forstod, hvor vigtig min fødselsdag faktisk er for mig – han burde kende mig bedre efter 10 år 🙂

Den PERFEKTE dag

Jeg vågnede til fødselsdagssang af Marck og to stille børn :-), Karla og Albert havde lavet tegninger til mig og mormor havde sørget for de kunne give mig en lille gave – så sødt! Kort efter stod min mor i døren med morgenmad! Så dejligt og hyggeligt.

Jeg havde selv planlagt et lille møde med Mieux.dk (min samarbejdspartner). Da jeg kom ned til dem i Køge blev jeg taget imod med flag, morgenmad og den fineste gave! En masse nyt tøj og sko samt en middag med de to dejlige damer bag Mieux. Så sødt!  Herefter trillede jeg ud forbi min venindes kæreste og så hans sted (Teglværket), og havde en god snak med ham omkring et nyt spændende projekt. Jeg har gang i alt for meget for tiden – men jeg trives med det og elsker min tid pt. 🙂

fødselsdagsgaver miuex

Herefter var jeg inviteret op i Restaurant Tårnet (Bojesen) på Christiansborg til en lækker frokost og overdådigt kagebord. Jeg havde valgt at invitere min elskede Carina med. Carina startede som min rådgiver og SoMe ekspert, men er også gået hen og blevet en af mine aller tætteste veninder, og jeg elsker det! Skæbnen førte os sammen og jeg kunne ikke undvære hende i mit liv – hun er en gave for mig!

Carina og jeg får det smukkeste bord i hele restauranten, og bestiller noget mad, og ud af det blå står min bedste veninde (min “søster”) med hendes lille dreng på armen og siger “er der plads til en mere?”. Jeg bryder helt sammen af glæde! Min veninde, Christine bor i Jylland og vi ses ofte, men i min verden for lidt. Kunne ses med hende hver dag – hun er mit guld! (Bliver helt rørt igen, bare det jeg skal fortælle om det – det var så stort).

veninder

smorrebrød taarnet

 

Min gave fra Carina var vidunderlig – har fået en særlig spaoplevelse sammen med hende! Lige hvad vi har brug for. Meeeen, men! Christine og Carina havde også en fælles gave til mig – vi skal ind og se Chippendales til september – det er priceless !!!!! Shit det glæder jeg mig til.

kager bojesen

Efter 3 vidunderlige timer i Tårnet siger Christine og jeg farvel til Carina, og triller hjem til mig. Da jeg kommer hjem blev jeg mødt med en masse lækre blomster og pakker, som er kommet til mig! Amen altså.. Marck og børnene sidder og hygger i stuen, og Marck beder mig om at gå i bad og gøre mig klar – til hvad, ved jeg ikke 🙂

Efter badet kalder Christine på mig, og beder mig om at skynde mig ud – jeg skal se noget. Jeg når lige at svinge et håndklæde om kroppen, og det var jeg meget lykkelig for jeg nåede. For et stort og klingende SURPRISE bliver der råbt fra flere af mine veninder……

surprise fødselsdag

Marck havde arrangereret en smuk surprisefest for mig og mine veninder! (ikke dem alle, men mange af dem, som kunne). Men ikke nok med det, så kom svigermor og svigerfar ind af døren og tog børnene på overnatning, og Marck havde forberedt en skøn menu til os. Så imens vi hyggede os var Marck kok og grillmaster. Vi manglede intet! ALT VAR PERFEKT!

Marck havde også styr på underholdningen. Han havde nemlig købt “Speak out”, som på alle måder er et genialt spil! Vi havde en fest over det spil! Vi grinede så meget, at vi nærmest tissede i bukserne.

ditte spil

carina med kæmpe mund

Endnu en overraskelse!

En af mine dejlige veninder, som jeg har kendt de sidste 12 år, og elsker utrolig højt, havde skrevet en tale til mig! WOW – jeg trillede en del tårer! Sophie havde skrevet et eventyr om “Prinsessen Ditte”, det eventyr var så rørende og smukt! Shit en god tale. Af hjertet tak for første kapitel af eventyret “Prinsessen Ditte”… Som Sophie så sødt fik sagt – eventyret skrev næsten sig selv… Nu græder jeg igen – amen altså, hvor var det en smuk og overvældende fredag!

prinsesse ditte

sophie tale

OG …. Under middagen får jeg en sms fra min PA, trine, som havde gemt en gave/overraskelse til mig. Trine havde gemt en skøn gave med ren selvforkælelse. Massage, ansigtsbehandling og velvære. Jamen jeg blev så glad. Så længe har hun heller ikke være min assistent, men jeg er allerede meget glad for hende! 🙂 Tak!

KÆRLIGHED

Dagen var fyldt op med kærlighed og jeg var ikke til at skyde igennem, da jeg lagde mig i min seng. Jeg elsker mine veninder og min mand endnu højere efter i fredags! I får et stort 12 tal af mig – aldrig er jeg gået så rørt i seng. Jeg er helt igennem lykkelig og overvæltet! TAK til jer ❤ !!!

veninder ditte julie

roerende tale

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (8)
 1. Jeg bliver virkelig rørt af at læse dette indlæg. Det lyder som den dejligste fødselsdag. Jeg bliver helt varm om hjertet, af alt den kærlighed! ♥️

 2. Hvor er det dog bare en skøn læsning og selvom jeg ikke kender dig, din famile og venner personligt bliver man ski lidt rørt over at læse det. Et stort forsinket tillykke til dig Ditte. Og hvor er det skønt at følge med i din hverdag og shit nogen smukke kager du kan fremtrylle ( Det kommer fra en udlært konditor) Jeg bruger tit dine opskrifter og dine kager til inspiration

  1. Af hjertet tak 🙂 !!
   WOW sikke en ros at få! Hvor er det fantastisk jeg kan inspirere dig, det er jeg simpelthen så glad for.

 3. Hvor lyder det bare helt fantastisk hyggeligt, stort tillykke med fødseldagen. Jeg bliver nødt til at spørger er dig og AnneMette ikke veninder mere? Tænkere mere i forhold til hun har holdt bryllup uden du var med? Syntes heller aldrig i omtaler hinanden mere.

  Rigtig god aften

 4. Stort forsinket tillykke søde Ditte Det lyder som en helt igennem fantastisk dag ❤️
  Knus fra Katja

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.