Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk…

Kender du sætningen eller hvor mange gange har du hørt den “man skal høre sandheden fra børn og fulde folk”? Men hvad nu hvis man selv er den fulde og man skal opleve sandheden af sig selv i fuld tilstand?

Tror det kræver en forklaring!

Jeg er 31 år gammel og tilsyneladende har jeg haft et behov for, når jeg drikker alkohol at drikke mig fra sans og samling. Som i sådan virkelig teenage-fuld. Det fede er bare (læs: det pinlige er bare), at jeg INTET kan huske fra mine drukture. Jeg tror min krop prøver at fortælle mig et eller andet?!?!?!… Jeg har nu valgt at lytte og stoppe op.

Følelsen af ikke at kunne genkende sig selv.

De sidste par gange, hvor jeg har været ude og “feste”, har alkoholen stået så hårdt. Faktisk så hårdt, at det 2 gange i streg har givet mig blackout i hukommelsen. Jeg kan virkelig INTET huske. Ikke kun sorte huler, nej nej… Der er helt sort! Jeg kan se på taxaboner mv., hvad tid jeg kom hjem, og det skræmmer mig helt vildt! Det betyder så, at jeg har været aktiv i mange timer uden at kunne huske noget som helst. Ikke nok med, at jeg har tømmermænd dagen efter, har jeg også moralske tømmermænd overfor mig selv. “Hvordan kan jeg lade det gå så vidt”….?

Tror så meget min krop prøver at fortælle mig noget… Jeg kan godt gætte det, men valgte ikke at lytte første gang. Så tog jeg endnu en druktur, og nu er jeg ikke i tvivl. JEG SKAL LYTTE! Jeg kan ikke holde mig selv ud eller genkende mig selv, når der kommer de mængder alkohol ind (åbenbart)….!

At turde trække stikket.

Det er gået op for mig, at min krop har brug for at slappe lidt af og trække stikket en smule. De sorte huler og måden min krop reagerer på alkohol (i de mængder) gør jeg har fundet ud af, hvor meget jeg er på hele tiden. Når jeg så får alkohol giver min krop slip – alt for meget slip!

Det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget andet 🙂 Der er sommerferie om en uge, og jeg har naturligvis lidt arbejde, men jeg SKAL holde ferie med familien og slappe af i kroppen og i hoved. Ellers kan der ikke komme ny energi og tanker til hjernen – og jeg har brug for det.

Vil lige sige, at jeg på ingen måde er stresset eller ikke kan styre det. Okay det kan måske defineres det der med at styre det. For ingen tvivl om, det koster på familiefronten at jeg arbejder så meget som jeg gør. Men det er et valg Marck og jeg har taget, og vi har nogle helt klare retningslinier herhjemme. Men det kan være svært at holde op med at arbejde, når man rent faktisk laver noget man elsker så meget, og jeg er dybt taknemlig over, at jeg kan leve af min hobby. Og så er jeg simpelthen så glad og taknemmelig for at Marck har givet mig lov til at udleve en kæmpe drøm!

Nye tiltag

Jeg lovede faktisk Marck sidste år, at jeg i 2018 kun ville arbejde 2-3 aftener om ugen (+/-). Vi har lige rundet 1. juli og jeg har nærmest arbejdet hver aften siden årsskiftet. Det må stoppe nu! Jeg skal blive bedre til at være mere sammen med Marck og slappe af om aften! Heldigvis forstår Marck godt, hvorfor jeg arbejder hele tiden og min glæde ved det, meeeeen jeg har trods alt også et ægteskab og en ven som skal plejes ❤️ !!

Skulle du ligge inde med gode råd til at give bedre slip på arbejdet, så smid dem endelig min vej i en kommentar under blogpostet, så kan andre også få glæde af dem 🙂

GemGem

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (5)
 1. Nu er det nok ikke det nemmeste med dit erhverv men alt det du laver på computer osv, hav et kontor eller et seperat rum som er dit til arbejde, på den måde kan du lade det ligge og lukke døren så du også går hjem fra arbejde. Planlæg dine aftener hvornår tingene skal gøres så du kan holde dig på de 2-3 aftener du har lovet jer ☺️

 2. Helt klart leje et køkken et sted ude i byen, eller lave et arbejdskøkken på hjemme adressen, så dit/jeres eget køkken er privat. Mød på et bestemt tidspunkt og ligeledes holde fri. En dag om ugen til computer og kontorarbejde. Eller benytte din assistent noget mere.

 3. Jeg har selv to computere, en hvor mit arbejde ligger på og en til fritid. Det giver fokus både under arbejde og fritid. Derudover over føre jeg kalender aftaler med mug selv i X – tidsrum arbejder jeg og andet har jeg fri, altså der står i min kalender når jeg holder fri. Jeg øver mug helt vildt i at rose mig selv for at holde fri, og i at stoppe mig selv når jeg er på vej til at arbejde i min fritid.
  Jeg gøre meget ud af lister, jeg afslutter min dag med et overblik over hvad jeg har nået og hvad jeg eventuelt mangler, og derefter en liste over den følgende dags opgaver, så er det ude af hovedet inden jeg holder fri.
  Det har hjulpet mig til at holde lidt mere fri og være til stede.

 4. Kære Ditte.
  Åhr,, hvor jeg også laver den der med Black outs. Specielt, når jeg er presset og ikke kan følge med følelsesmæssigt. Det reagere min krop bare massivt på. Jeg hygger mig i nogle timer og så kan jeg intet huske – fy for den, det er grimt.
  Jeg har intet råd til arbejdsmarkomantilstanden, men til gengæld ved jeg at afholdelse fra alkohol er vejen frem for mig. Jeg skal ikke drikke så meget mere.
  Jeg ønsker dig en god sommer. Pas på dig selv 🙂

 5. Min tidligere chef satte et ur – fx to timer og når de var gået, så stoppede hun
  Det har jeg taget til mig..-og virker fantastisk for mig…
  Også husker jeg altid den lille historie om, hvad folk på deres dødsleje ønskede de havde gjort mere i livet – ingen af dem sagde arbejde

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.