NYT SAMARBEJDE med Frida Hallqvist

Frida og jeg har slået os sammen! Vi vil gerne give dig endnu mere inspiration i hverdagen – måske endda i en travl hverdag. Det hele kommer til at handle om træning, børn, hverdag, balance og sundhed. Hvordan får man presset træning og sundhed ind i en travl hverdag med børn og gøremål?

Derfor har vi skabt en nyt univers til jer.

Hver tirsdag de næste par uger, vil vi frigive en ny video omkring sunde kager, træningsvideoer og meget andet. Vi håber I vil hoppe med på rejsen og ikke mindst komme med ønsker til flere træningsvideoer.

TRÆNING PÅ 10-12 MIN.

Træning for mig handler om, at jeg gerne vil føle mig sund og stærk. Altså have en god krop som jeg føler er sund og stærk. Jeg behøver ikke have vaskebræt eller være en streg i luften. Jeg har faktisk ikke meget tid til træning, men jeg prioriterer det, fordi mine løbeture er uundværlige for mig! Træningen gør jeg kan holde til mit arbejde og jeg føler mig i balance.

For mig handler det om, at få det mest mulige ud af min tid. Jeg savner fitness, men når tiden ikke er til det, så er løb og gode 10-12 min. hjemmetræning perfekt for mig. Jeg kommer til at fortælle meget mere de kommende tirsdage.

DENNE TIRSDAG

Denne tirsdag har vi startet op med en video omkring os – hele videoen kan du se på Body by Frida

RABATKODE

I forbindelse med vores nye samarbejde, har vi valgt at forkæle jer med en rabatkode til Body by Frida (onlineunivers). Du får 1 måned gratis adgang til hele universet – alle Fridas træningsvideoer og meget mere + de obligatoriske 14 dage.

Få 1 måned + 14 dage gratis adgang med rabatkoden “DitteJulie” – lover jer det er godt! Koden skal aktiveres SENEST søndag d. 16. september 2018.

Vi glæder os sådan til at vise jer meget mere de næste par uger – stay tuned.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (4)
  1. Hvor længe gælder tilbuddet?
    Altså hvor sent kan jeg signe mig op for at få 1 1/2 måneds træning

  2. Hvor skal man skrive rabatkoden ind henne? Kan det passe, at den først skal anvendes efter, at man har angivet sine kortoplysninger og trykket på “Start Free Trial”

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.