1 år som mand og kone…..

Idag er det 1 år siden vi sagde JA til hinanden, trods 10-11 år som kærester. Så “ja’et” kom ikke rigtig bag på nogle af os. Men ikke desto mindre en dag jeg vil se tilbage på i MANGE år, som værende en af de bedste dage vi har haft sammen! Tillykke til os med vores bryllupsdag!

Jeg har altid gerne ville giftes, have børn og skabe en familie. Det er vi nok mange, som gerne vil/ønsker! Men engang var jeg meget firkantet med, at jeg ville giftes før jeg fik børn. Men Marck ville faktisk ingen af delene. Derfor begyndte jeg at presse på med børn først. Hvilket jo på alle måder binder os endnu mere sammen end et rungende ja og en ring. Men Marck valgte rækkefølgen, for jeg skulle ikke på knæ! Tanken omkring rækkefølgen slog mig først efter vi havde fået Karla og jeg blev ramt af den følelse:

…nu ved jeg, hvad kærlighed er, og blev helt bange! For jeg kommer aldrig til at elske Marck på samme måde som jeg elsker Karla (nu også Albert). Den følelse var og er skræmmende.

Først her går det op for mig, at jeg har bundet mig til Marck for alvor. Uanset hvad der sker fra nu af, så har vi skabt et menneske, som vi skal samarbejde sammen om hele livet igennem. Hvorfor kæmpede jeg ikke for det bryllup først … Så kunne jeg nå at fortryde 😉 hihi !!! Håber du kan forstå ironien! Pyt nu har vi det hele og skylder så mange penge på hus, volvo og BØRN 🙂 !!

Kærester vs. ægtefolk

Lad os komme til spørgsmålet – hvordan er det så at være gift. Svaret er så enkelt og kedeligt, vi mærker ingen forskel! Det var faktisk kun på dagen og på vores bryllupsrejse – det var fuldstændig magisk! (hverdagen fylder desværre bare mest).

Alle der selv har prøvet at planlægge et bryllup, alle følelserne, at gå op af kirkegulvet i drømmekjolen og alt hvad sådan en dag indebærer er ubeskriveligt!! WOW jeg vil det IGEN, igen IIIIIIIGEEEEN !!! Og det kommer faktisk til at ske, det er vi begge enige om. Vi skal bare lige finde ud af hvordan og hvorledes, for det skal naturligvis være på en helt anden måde.

For at være ærlig. Så synes jeg faktisk tiden efter vores bryllup var rigtig svær! Jeg skrev et langt blogindlæg omkring min tid efter brylluppet lige her.

Marck og jeg taler tit om, hvad det har betydet for os at blive gift! INTET! Andet end vi har forevigtet vores kærlighed til hinanden i et hus (kirken) som er “højere” end os samt blandt vores bedste venner og familie. Måske betyder det noget, at vi er blevet gift, men det fylder bare ikke så meget for os. Selvom jeg alle dage har glædet mig til at kunne kalde Marck “min mand”, så er det som om, at nu hvor jeg kan, så glemmer jeg det! Gammel vane … “min kæres…, NEj min mand”

Til gengæld vil jeg sige, at jeg hader ordet “kone” og næsten også “hustru”.. Der er noget lækkert eller sexet over “mand/min mand”, men kone er bare så øv…. Så for mig har det ikke nogen betydning. Men jeg elsker tilgengæld, at Marck er blevet min mand 🙂 Han er nu en gang min største klippe og mit største modstykke!

Bryllupsdag

Vi har bryllupsdag og vi skal nyde den med familien og senere ud og spise kun Marck og jeg.

I får lige lidt billeder fra dagen også vil jeg bare sige – er du ikke gift – GLÆD DIG !!!!! <3

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.