Efterårshygge og anbefalinger

Dag 2 i efterårsferien er nu gået, og jeg må indrømme jeg ikke kan holde efterårsferie. Dog har jeg holdt den dejligste fridag med Karla. Rigtig mor-datter-hygge!

Heldigvis har børnene holdt fri indtil nu, og hygget med min far og hans kæreste igår. Det er en gave, at have bedsteforældre og ikke mindst have dem tæt på sig. Men helt ærligt, jeg føler vi lige har holdt sommerferie! Forstår slet ikke det allerede er ferietid igen- hvordan kan tiden dog flyve sådan. Måske fordi jeg går og tænker på en masse andet og knokler i vildskab på mine mange projekter og ikke mindst på By Ditte Julie, som jeg løftede sløret for i lørdags. OG nu vi lige er ved det, må jeg bare endnu engang lige takke jer alle! Jeres beskeder, kommentarer og henvendelser har været meget overvældende – endnu engang TAK!

Efterårsaktiviteter i City 2 (Taastrup)

Igår var min far og hans kæreste en tur i City 2 med begge børn. Der er cirkuspark og workshop i hele centeret med Cirkus Benneweis. Med en hel masse aktiviteter og underholdning. Det var en kæmpe succes for dem begge!

Har lige fundet et link dertil : Hvis I kunne tænke Jer at opleve det.

Karla fortalte en hel del om dagen og alt det de havde oplevet. Lød så hygget!

“Den magiske maske” // Tivoli

Idag har Karla og jeg holdt fri sammen og været inde og se Eventyrteatrets forestilling “Den magiske maske”, som min elskede Oliver Due spiller hovedrollen i. Jeg har glædet mig helt ustyrlig meget! Jeg var på arbejde på præmieredagen, og har bare gået og ventet!! Har kunnet læse alle de flotte anmeldelser og de fik mig til at glæde mig endnu mere. Den bliver rost til skyerne, hvilket jeg på alle måder forstår!

Alle spiller så godt! Deres opsætning, musik, dans og skuespil er virkelig fint! Både Karla og jeg var virkelig godt underholdt. Jeg synes altid det er kunsten, at underholde både børn og voksne. Der må gerne være små replikker, som børn griner af, men som vi voksne forstår og dermed griner og er underholdt.

Jeg må bare sige, at jeg er latterlig stolt af Oliver!!! WAUW en stjerne. Glæder mig til at følge hans og alle de andre talentfulde børns rejse! Kan VARMT anbefale jer at tage i Tivoli og se forestilling (som slutter på søndag) og tag en tur igennem Tivoli, som er pyntet op til Halloween og uhygge – SMUKT som altid i den gamle have! ( Man får indgangen med i teaterbilletten).

Hvad skal I lave i efterårsferien?

Nu bor jeg på Sjælland, og har ikke de store planer for ferien, men vil du ikke skrive i kommentarfeltet, hvad du/I skal lave i efterårsferien. Måske andre kan finde inspiration og få en masse ideer til aktiviteter i ferien.

Dejlig efterårsferie til Jer (og god arbejdslyst til alle dem, som ikke har ferie) 🙂 !!

 

DEL
VISSKJUL Kommentarer (5)
 1. Hvor er det spændende at høre (læse) hvad andre bruger ferie på og måske få noget inspiration. Jeg har selv to drenge på 8 og 10 år og vi kommer fra Århus. For os skal ferien bruges på at være sammem og opleve ting som der ikke er tid til i hverdagen. Vi var i går i Kattegat centeret, hvilket var et kæmpe hit. Der var fantastiske guider som spændende fortalte om fiskene og lavede fiskesuppe og tangsalt med børnene.
  Derudover skal vi på naturhistoriske museum, i Djurs sommerland og en tur i svømmehallen.

 2. Vi bor på Fyn. Har ikke små børn længere – yngste manden er 13 – men da de var små kiggede jeg ofte på sjovforboern.dk, når jeg skulle finde inspiration til alders svarende aktiviteter, hvor vi nu holdt ferie.

 3. Det er så dejligt at høre hvad du bruger din fritid med børnene nu når du ikke kan holde ferie. Nu er vi så heldig at vi bor i Vejle hvor der bliver lavet en masse gratis ferie aktiviteter for børnene. Så dem skal vi til. Men feks. Var vi til motorikmagi med popsi og krelle i går som var alle tiders, men vi tager os i Legoland og zoo

 4. Tag på spøgelses jagt i roskilde
  Pluk æbler og høst græskar
  Vær en rigtigt prins eller prinsesse på kronborg
  Udnyt diverse sæson kort, her bliver det tivoli
  Eller kom bare ud i den friske luft strand og skov er altid godt.
  Jeg har skrevet et blog indlæg med detaljerne ⬇️☺️
  Alle ideer er budget venlige, vi heller ikke ferie her hjemme men forsøger at gøre uden spiecial alligevel.. Så godt vi nu kan selvom begge forældre her hjemme har vundet en gang halsbetændelse hver

  http://mamapalbom.momster.dk/2018/10/10/efteraars-ferie-paa-budget/

 5. Jeg har tre skønne unger på 2, 6 og 10 år som jeg holder efterårsferie med lige nu. Min mand arbejder lidt da han er selvstændig. Men jeg har faktisk skrevet et super fint indlæg på min blog om en MASSE gode idéer til at hygge med børnene og uden at det koster noget. Der er især et som du Ditte måske kan kende Du/I er meget velkommen til at suge til jer. Jeg bruger stadig hvert år flere af idéerne

  http://mamenohr.dk/ideer-til-kreativ-hygge-i-efteraarsferien/

  Mange efterårshilsner Stine

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.