Nye øjne på hinanden

De sidste par måneder har Marck og jeg åbnet mere op for vores familieliv. Vi viser mere af vores hverdag, vores ægteskab og af, hvad vi foretager os som familie. Det er på mange måder meget naturligt for os. Vi ønsker ikke at opstille et poleret billede af, hvordan det er at være familien Topgaard. Det er egentlig blot vores liv vi viser frem – både de gode stunder, men også de mindre flatterende situationer, der dukker op i en hurtigt fortravlet hverdag. (ps. Marck syntes det er det mest irreterende ord: flatterende 🙂

Men midt i køkkenkaos, feberramte unger og diskussioner om, hvem der står for aftenens madlavning, bliver jeg ramt af en taknemmelighed af, at have så dejlige følgere på Instagram/Facebook og på bloggen. 

Det kræver vidst en lille forklaring.

Er græsset grønnere på den anden side?

Som I måske ved har Marck og jeg kendt hinanden i 11 år. Vi har været kærester i 10 år og været gift i 1 år. Vi har fået to børn sammen, vi har bygget et hus sammen … eller det er måske lige at overdrive: vi har renoveret et gammelt hus sammen med en lille Karla på armen (Karla var 9 måneder, da vi overtog huset) og jeg har opbygget en virksomhed. Med andre ord, så har vi set det værste og det bedste af hinanden, og vi har altid haft stort fokus på mange andre projekter, end at være os to sammen. Før vi fik børn anede vi ikke, hvor vigtigt det er, at vi husker at nyde hinanden. Tiden efter børn gør det lidt vanskeligere at huske det/nyde hinanden.

Der går nemlig hurtigt hverdag i den. Ligesom alle andre kan vi finde på at diskutere selv de mindste ting eller hænge os i gamle problemer, der egentlig for længst var afsluttede. Derfor strejfer en tanke mig til tider: “er græsset grønnere på den anden side” – også selvom jeg godt ved, at det er græsset ikke, når diskussionen har lagt sig. Ja, det er virkeligheden. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste… MEN så er det, at I kommer ind i billedet.

Jeres kommentar har gjort noget virkelig godt for os!

Det bliver en smule svært at forklare, men jeg vil gøre mit bedste.

Når jeg eksempelvis lægger en story op på min Instagram, hvor jeg deler min hverdagsfrustrationer (for ja, jer der følger med har helt sikkert oplevet mig fra min knap så begejstrede side), så er jeg simpelthen så taknemmelig for jer derude. Generelt skriver I søde beskeder til både Marck og mig på Instagram, kommenterer herinde eller på Facebook.

Marck og jeg har snakket en del om alle jeres søde beskeder, og i går blev vi enige om, at de mange beskeder og kommentarer, I sender os, faktisk har mindet os om, at vi egentligt har det bedre, end vi selv lige er opmærksomme på. I det daglige leverpostej-hverdags-liv, som vi alle har, lægger vi måske ikke altid mærke til de små tjenester, vi gør for hinanden, det ekstra dejlige kys, eller den kærlige joke, man blev udsat for. Jeg siger på ingen måde, at jeg har et dårligt liv, eller at vi overser hinanden i hverdagen – tværtimod. Men det er sundt for os lige at blive rusket i og få åbnet øjnene for de små ting, som I så fint pointerer, vi gør for hinanden. 

Det er sundt for alle at opleve hverdagens trummerum, for så sætter vi endnu mere pris på de små restaurantbesøg uden børn, det lille weekendophold eller bare den søde joke.

I har helt ærligt mindet os om, at vi har det dejligt sammen, og at vi nyder hinanden lidt mere, end vi plejer. Som Marck sagde “Skat, vi er inde i en rigtig god periode” – det må være en ægte far-kommentar. Livet med børn er perioder 😀 

MEN tusind tak for det! Tak for jer!

DEL
VISSKJUL Kommentarer (7)
  1. Altså, nu er det jo ikke fordi du ikke er en sild Ditte – både nu og for 10 år siden, men hold nu op altså – mænd bliver bare altid flottere med alderen!!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.