Hvor tidligt skal jeg starte med Anti-age creme?

Reklame for Raunsborg

Jeg har testet Raunsborgs nyeste Anti-Age Day Cream de seneste to måneder. Jeg må indrømme, at da Raunsborg spurgte, om jeg havde lyst til at teste deres Anti-Age Day Dream, tænkte jeg “Anti-Age – hvorfor skal jeg det? Så gammel er jeg da heller ikke, at jeg skal begynde at bruge anti-age creme”. Jeg blev nærmest lidt fornærmet 😉

anti age day cream raunsborg

Hvorfor Anti-Age?

Men så gik det op for mig. Det hedder jo netop ANTI-age af en grund; den grund at man skal forebygge ældningstegn, og ikke “hele” dem, når først de er dukket op. Cremen skal nå at virke, mens huden er ung og frisk, så den kan blive ved med at se ung og frisk ud. Det er her anti-effekten træder ind. Raunsborgs Anti-Age Day Cream indeholder aktive peptider, som går ind og booster hudens struktur og giver masser af fugt i helt op til 72 timer. Den opretholder hudens styrke, og modvirker derfor naturlige ældningstegn.

Det er helt misforstået, at man først skal begynde på anti-age creme, når huden har fået de første ældningstegn. Anti-Age Day Cream skal nå at “arbejde” i huden inden, huden bliver mere slap og mister struktur. Og det gør den altså ved at fugte og booste huden.

cream day raunsborg

Fugtig hud i efteråret

Jeg er simpelthen så glad for Raunsborgs Anti-Age Day Cream, og jeg kan med hånden på hjertet anbefale den videre til jer. Den efterlader huden gennemfugtet og mættet, men uden at fedte huden. Når jeg smører den på om morgenen, har jeg en lækker fugtet hud, og det kan jeg bestemt mærke, når jeg lægger make-up, som jeg gerne vil have holder hele dagen.

På denne årstid plejer min hud at skeje lidt ud, pga. kulden udenfor, og den tørre radiatorluft indenfor. Men det har den ikke gjort i år takket være Raunsborgs fugtende Anti-Age Day Cream. At min hud driller mig lidt for tiden skyldes desværre noget helt andet, men det kommer der styr på.

anti age day cream

Mine rutiner

Jeg bruger Raunsborgs Anti-Age Day Cream hver morgen, efter jeg har renset min hud. Jeg smører den på i ansigtet, på halsen og på det øverste af brystet (til dér hvor blusen typisk begynder). I disse områder er huden nemlig lidt mere sart og fin, end andre steder på kroppen.

Raunsborg produkter er, som tidligere nævnt, dansk producerede, og består af en masse ingredienser fra den nordiske natur. Det er jeg kæmpe fan af! Det er sådan en dejlig følelse, at vide, at jeg gør noget godt for min hud – både nu og i fremtiden. Og det gør jeg bl.a. med Raunsborgs Anti-Age Day Cream.

Jeg har fået mange i familien med på Raunsborgs produkter. Selv min mor har kastet hendes kærlighed på dette fantastiske produkt. Min mors kommentar var også “den efterlader huden fuldstændig fantastisk mættet uden at glinse” – helt enig!

RABATKODE lige nu kan du fra 6. december til 9.december få 30 % rabat på Anti-Age Day Cream med rabatkoden “Antiage”.

day cream anti age

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.