Forårs favoritter hos Ellos til under 500 kr.

Reklame for Ellos

Jeg ligger på en strand i Indonesien, og varmen får mig til at glæde mig til forår og sommer igen! Tænk, at forårsnyhederne allerede er fremme. Måske er det vigtigt med lidt lyse farver her i den mørke tid.

Når foråret er på vej bliver alt langsomt grønt, fuglene kvidrer og man får følelsen af, at energien langsomt vender tilbage efter en kold og tung vinter. Det danske forår kan altså noget! Så selvom jeg er på ferie og lige nu sidder på en strand iført bikini og solbriller, glæder jeg mig stadig til at opleve det danske forår, når jeg vender hjem igen.

Forårsfarver og godt humør

Når vejret endelig siger forår, får jeg sådan lyst til at skifte hele garderoben ud med farver og “lettere” tøj. Når solen skinner udenfor, må den bestemt også gerne skinne i min garderobe, og det betyder knald på farvepaletten, og masser af lækre mønstre og prints.

Lige præcis forårsfint tøj sørger Ellos for, så jeg er klar til det danske forår, når det bestemmer sig for at dukke op. Ellos har forstået, at vi vil have farver og andet, der kan løfte humøret, når det vi egentlig bare trænger til er sommer og varme (og d-vitamin 😆). Og løfte humøret, det kan et par lyserøde bukser og en blomstret bluse altså. Derfor er det, hvad jeg har tænkt mig at klæde mig i, når jeg igen står på dansk jord og savner den skønne sol og varme, som vi nyder i fulde drag lige nu. – Og så hjælper det jo lidt, at jeg kommer hjem og er en del brunere i forhold til alle jer andre 😉

Mine favoritter hos Ellos….

Ligesom om foråret holder jeg også af, at have masser af farver og prints på om sommeren. Jeg mikser mine bluser med luftige skørter eller shorts, eller skipper nylonstrømperne under kjolen for at matche vejret. Det danske vejr er jo lunefuldt, og man kan aldrig rigtig vide, om det bliver regn og 10 grader eller fuld sol og 25 grader, så forårs-/sommergarderoben skal være fleksibel. Men ligemeget om solen skinner eller sommerregnen trommer på ruden, bringer farverne i tøjet et smil på læben.

Favoritter til under kr. 499,-

Du kan finde dine favoritter hos Ellos.

Hvad kan I allerbedst lide at klæde jer i, når solen endelig begynder at titte frem og vejret bliver varmere?

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.