Marck er hoppet med på bølgen // Raunsborg MAN

Reklame for Raunsborg

Herhjemme er Marck kæmpe fan af Raunsborgs produkter til mænd Raunsborg MAN. Marck har faktisk testet deres produkter det sidste år. På grund af hans virke som håndværker, er hans hud altid tør, ru, fyldt med støv og dagligt meget udsat. Hans arbejdsmiljø tærer på huden. Men efter at Marck startede med at bruge Raunsborgs lækre produkter, er hans hud dejlig blød og fugtet.

“Det føles ret så lækkert!” citat Marck.

cremer til maand

Da jeg startede samarbejde med Raunsborg, blev Marck også forkælet med lækre sæber og cremer. Før det har han aldrig gidet at gøre noget, men nu er han blevet virkelig glad for det. Han kan mærke en markant forskel på huden, som er blød og fugtet, og så dufter alle produkterne dejlig maskulint af den vilde danske natur.

Marck bruger hele serien fra Raunsborg MAN, som er specielt udviklet til den maskuline hud. Sæber, cremer og parfume.

produkter - raunsborg MAN

MÆND PLEJ DIN HUD

Hver morgen og hver aften vasker han sit ansigt med Face Wash MAN, som er en mild, skummende ansigtsrens, der fjerner fedt og snavs fra huden uden at virke udtørrende. Om morgenen vasker han nattens sved og støv af huden, og om aftenen snavs og sved fra dagens arbejde. Det er faktisk ligeså vigtigt for mænd at vaske deres hud, som for kvinder. Indtil nu har det bare været forbeholdt kvinder at pleje sin hud, fordi det har været forbundet med noget feminint at gå op i udseende og pleje sig selv. Men med Ransborgs mandeserie er det nu også blevet maskulint at forkæle hud og skæg med plejende produkter – på den maskuline, vikingemåde 😉

Udover at pleje og fugte sin hud, vasker og plejer Marck også sit skæg. Det gør han morgen og aften med Face Gel MAN, som er en let og fugtgivende ansigtsgel/after shave balm, der fugter og genopbygger efter barbering.

Efter badet bruger Marck Raunsborgs Body Lotion MAN, som tilfører den tørre håndværkerhud fugt og beskytter den mod dagens skidt og vejr. Parfumen 793 years of legends er blevet hans nye yndlings i hverdagen og på jobbet. Det er en elegant og maskulin duft med topnoter af citrus, bark og friske urter, mens kroppen udvikler sig med noter af læder, nellike og fyr. Det er en duft med dybde og umiskendelighed. Den er til mænd i alle aldre, som vægter det naturlige og sensuelt beroligende. Perfekt til danske mænd med skæg!

Marcks mening…

Marck kan skrive under på, at når man vænner sig til at vaske, pleje, fugte og forkæle huden, kan man ikke undvære det igen. Man bliver afhængig af den bløde, rene hud, og jeg kan også mærke en forskel, vil jeg bare sige. Det er lækkert!

“Jeg troede ikke jeg selv skulle sige det, men forstår godt du bruger så lang tid på det – det føles så godt at gå i seng med helt ren og frugtet hud” citat Marck

Rabatkode:

Jeg har lokket Raunsborg til at giver dig en rabatkode, som giver dig 50% rabat på hele mandeserien på hjemmesiden. Så kvinder, gå ud og forkæl jeres mænd – de fortjener det! Rabatkoden er “MAN50” og gælder fra idag den 19. januar til 21. januar.

Min erfaring er, at mændene skal puffes lidt kærligt i gang, men når de først har mærket forskellen på deres egen hud, er de hooked og kan ikke undvære det igen.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. perfekt godt det hjælper på Marck jubii endelig noget der lykkes – jeg selv big FAN af jims produkter har hans håndcreme
    vh sus

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram