360 grader hudpleje – skønhed kommer indefra og udefra

Reklame for Raunsborg

Raunsborg lancerer nu en 360 grader hudpleje serie. SKØNHED indefra og udefra. En veldokumenteret serie af kosttilskud med fokus på at styrke hud, hår og negle; et nyt sortiment bestående af tre unikke produkter. Det er hudpleje indefra for både kvinder og mænd. Og med den nye serie af kosttilskud er beautypakken komplet. Nu er det muligt at pleje skønheden både indefra og udefra. Indefra med de forskellige kosttilskud til hud, hår og negle, og udefra med de lækre ansigtsrens, cremer og masker, som jeg allerede har delt min begejstring over.

raunsborg kosttilskud

Tre kosttilskud fra Raunsborg

HAIR & NAIL

En hudplejekapsel, som tilfører hår og negle pleje og næringsstoffer indefra med brændenældepulver, vitamin E og biotin. Brændenældepulver styrker knogler, hår og negle. Vitamin E beskytter cellerne mod oxidativt stress. Biotin hjælper med at vedligeholde et smukt og glansfuldt hår.

SKIN GLOW

En hudplejekapsel, som tilfører huden næringsstoffer indefra med brændenældepulver, birkeblade samt vitamin E og vitamin A. Det er en hudpleje, som giver de bedste forudsætninger for sund og smuk hud. Brændenældepulver hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, og birkeblade bidrager til normal lever-, nyre og tarmfunktion. Vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, og vitamin A hjælper til vedligeholdelse af normal hud.

SKIN PERFECTION

En hudplejekapsel, som tilfører huden næringsstoffer indefra. De indeholder vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt
fungerende blodkar. Derudover bidrager vitamin C også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Brændenældepulver hjælper med at vedligeholde et normalt kredsløb, og vitamin A som hjælper til vedligeholdelse af normal hud. Det er til hud, som skal bevare sin spændstighed og styrke.

kosttilskud

Lancering hos Raunsborg

Sidst i februar var jeg til lancering af den nye serie med Raunsborg. Det blev afholdt på restauranten VÆKST i København, og jeg skal love for, at det var et fint event. Jeg er ambassadør for Raunsborg, og jeg er den første der har testet deres kosttilskud. Derfor lavede Raunsborg også et lille interview med mig.

Jeg må bare indrømme, at jeg elsker, at jeg føler jeg er blevet en stor del af hele Raunsborg teamet!

jim lyngvild raunsborgteam

Jeg har testet kosttilskuddene i en lille måned nu, og jeg kan helt ærligt godt se en forskel. Min hud har fået en glød, som den ikke havde før. Jeg ved godt, at jeg har været på ferie, og at min kulør også giver lidt mere liv til min hud, men jeg startede først op på kosttilskuddene, da jeg kom hjem fra ferie. Min hud føles smidig, fugtet og blank (på den gode måde), og jeg kan gå udenfor kun med lidt bronzer og selvfølgelig mascara. I got the GLOW back!

Jeg synes det kan være svært at sige helt konkret, hvad kosttilskuddet gør. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at min hud har godt af at blive plejet indefra så vel som udefra. Kosttilskuddet indeholder så mange gode vitaminer, som skal ro, balance og glød. Jeg er bare KÆMPE FAN!

raunsborg kosttilskud skoenhed

vaekst

Skønhed kommer både indefra og udefra

Jeg synes bestemt, at Raunsborg har fat i den lange ende, når de lancerer “hudpleje indefra”. Og det er fedt, at en hudplejeserie som Raunsborg lancerer kosttilskud med de samme gode råvarer, som deres cremer. Alt er nemlig udviklet og produceret i Danmark, og kosttilskuddene er udviklet i samarbejde med Natur Drogeriet i Århus. Deres Både kosttilskud og cremer komplimenterer hinanden godt, og man føler sig virkelig forkælet og godt behandlet, når man både plejer indeni og udenpå. Og endnu bedre, så kan det både ses og mærkes.

Man kan tydeligt se på huden, når man har spist godt og nærende for kroppen, og omvendt når man måske har fået lidt for meget takeout eller slik. Det kender jeg i hvert fald fra min egen hud. Med kosttilskuddene fra Raunsborg kan man nemt støtte op om sin hud og give den kærlighed indefra.

De tre kostilskud kan købes fra uge 12.

TILBUD til dig…

Hvis du lige nu køber 2 gange kosttilskud får du en FACE SERUM 30 ml med gratis (til en værdi á kr. 329,-)

event med raunsborg

DEL
VISSKJUL Kommentarer (4)
  1. hej ditte jeg er FAN AF RAUNSBORG jeg har selv håndcremen den er virkelig lækker
    må nok indrømme jeg må da så lige prøve de nye tiltag når de kommer på markedet i uge 12

    vh sus

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.