Jeg kan godt liiiiiige nå et afsnit mere….

Reklame for C More

Jeg elsker at se serier! Når jeg slapper af om aftenen, når ungerne er lagt, mens jeg står i køkkenet og bager. Jeg ser faktisk altid flere serier på en gang. En serie, hvor jeg skal slappe af, blive fanget og følge med, og så en serie til min bagning, som ikke kræver så meget. Jeg er begyndt på en ny serie, som ligger hos C More.

Længere nede finder du et link til 5 ugers gratis abonnement.

C More der bugner med gode serier – både udenlandske og danske – og der kommer mange flere hen over sommeren. Fx kan du se Broen, Catch-22 og Vikings. Selv er jeg gået i gang med den amerikanske serie Friday Night Lights. Jeg har indtil videre set første afsnit, og jeg kan allerede nu sige, at den er lige mig. Den handler om unge mennesker, kærlighed, familiedrama og at tro på sine drømme og turde at gå efter dem. Den er ovenikøbet prisbelønnet og udråbt til at være én af de bedste amerikanske serier. Så jeg fornemmer, at der er mange gode og hyggelige timer i vente for mig i den serie.

C More har ikke kun serier – de har også en masse forskellige, lækre film. Jeg er imponeret over udvalget, for tit oplever jeg at streamingtjenester kun fokuserer på enten film eller serier. C More kan det hele.

Film og serier til sommerferien

I kan også se med, for jeg har nemlig fået lov at give jer 5 ugers gratis abonnement til C More ved at følge dette link. C More har ingen bindinger, så det er perfekt til sommerferien – hjemmebio derhjemme på de lange sommeraftener, i sengen om morgenen, når dynen er lidt for tung at komme ud af, eller på de (forhåbentlig få) grå regnvejrsdage.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.