Raunsborg – min yndlings solcreme er tilbage

Reklame for Raunsborg

Sommersolen venter for alvor rundt om hjørnet nu, og vi har allerede fået en forsmag på solens varme i de tidlige forårsweekender. Sommersol er lig med solcreme – jeg går virkelig op i at passe på min hud, og det gør jeg allerbedst med Raunsborgs solserie. Solserien består af tre produkter, der alle har et rigt indhold af vitaminer og mineraler samt indeholder nordiske planter, urter og blomster.

Igen uden soleksem

Jeg er ikke typen, der bliver solskoldet og rød, hvis jeg ikke bruger solcreme, men jeg er til gengæld den heldige vinder af soleksem. Det har jeg arvet fra min far, og han er ligeså hårdt ramt af det. Vi kan begge sidde i solen i 30 min. og være helt ramt af soleksem efterfølgende. Men siden jeg begyndte at bruge Raunsborgs solcreme har jeg ikke haft skyggen af soleksem – det er et mirakel. Jeg forærede en solcreme til min far, som et eksperiment, og det viste sig, at han heller ikke fik soleksem, når han brugte Raunsborgs solcreme. Siden da har jeg sværget til Raunsborgs solcremer og kun brugt dem, og nu er min yndlings solcreme endelig tilbage i en ny og forbedret udgave.

Raunsborgs solcreme er en lotion, der trænger hurtigt ind og ikke efterlader huden fedtet. Cremerne fås både i SPF 15 og SPF 30 – og de beskytter begge mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen indeholder desuden blåbær, der har en beroligende virkning, og havtorn der har et højt indhold af C-vitamin. Det er guf for huden. Den er nem at smøre ud og så dufter den dejligt af agurk og birk.

Jeg tager samtidig Raunsborgs kosttilskud Skin Glow, som giver huden ekstra glød og gør huden klar til at tage imod solens stråler. Skin Glow indeholder nemlig betakaroten, der også findes i gulerødder. Betakaroten bidrager til at give huden glød og den solbrune farve, vi higer efter om sommeren.

En solcreme med omtanke for dig og miljøet

Det nye ved solcremen er, at den er koralvenlig, hvilket betyder at solcremen ikke skader og dræber vores smukke koraller i havene. Det er jeg kæmpe fan af, at Raunsborg tænker på. Vi er efterhånden allesammen enige om at værne om vores miljø og smukke natur, men jeg tror ikke, at der er mange, der overvejer, at vores solcreme kan skade naturen, når vi går i vandet og solcremen bliver opløst. Jeg havde i hvert fald ikke. Jeg er førhen blot gået op i at beskytte mig selv mod solens stråler og har ikke tænkt på også at beskytte naturen – men nu udelukker det ene altså ikke det andet længere. Det synes jeg er et vigtigt skridt på vejen mod en mere miljøvenlig verden.

Tredje produkt i Raunsborgs solserie er Raunsborgs Aftersun lotion, som jeg også er superglad for. Den smører jeg mig ind i om aftenen, så den kan lukke huden af igen efter en dag med meget sol. Den giver masser af fugt og samtidig lindrer, køler og beroliger den huden med aloe vera, havtorn, blåbær og hyldeblomst. Det føles skønt, når man er varm om aftenen, at smøre sig ind i en kølende lotion, der dufter af kaktusblomst og sommer. Ren luksus.

Jeg er klar til sommerens sol med Raunsborgs solcremer – ingen solskoldninger eller soleksem her, men masser af forkælelse for huden og miljøet. Det kan ikke blive bedre. Nu mangler vi sådan set bare solen.

Raunsborg solcreme

Rabatkode til dig

Jeg har fået lov til at forkæle dig og give hele 30% rabatRaunsborgs solserie og Skin Glow. Brug rabatkoden Dittesol indtil mandag d. 17/6.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.