Vær med til at fejre min fødselsdag // Make a Mark CPH

Reklame for Make a Mark CPH

Jeg glæder mig altid til min fødselsdag. En dag, der er ens helt egen, man er omgivet af mennesker, man holder af og bliver forkælet. Det stornyder jeg hvert år. Men i år bliver det en lidt anderledes dag af slagsen. Jeg har nemlig sagt ja til at løbe Spartas nye velgørenhedsløb Make a Mark CPH, som er et charity run, der støtter kvinder og ligestilling i Danmark. Så i år udvider jeg min fødselsdagsfejring, og hylder alle kvinder til Spartas velgørenhedsløb. Og DU kan komme og være med!

Fælleskab for et godt formål

Hos Sparta bruger man sporten og løb til at styrke fællesskabet. Og fællesskabet er særlig vigtigt, når kvinder sammen skal støtte hinanden i kampen om ligestilling. Det er netop denne sag, der er i fokus til velgørenhedsløbet, som foregår lørdag d. 22/6 kl. 17 i Fælledparken på Østerbro, København.

Løb – og sport/motion i det hele taget – styrker din styrke, din indre power og dit mod. Men kun, hvis du er vedholdende og arbejder hårdt. Det samme gælder, når kvinder skal stå stærkere. Det kræver hårdt arbejde, viljestyrke og masser af mod. Derfor har vi brug for ALLE til at støtte op om det gode formål – både kvinder og mænd er velkomne.

Jeg har løbet forskellige andre løb rundt om i København, og hver gang er der en helt særlig stemning og kampgejst blandt de deltagende løbere. Når man løber i en gruppe, bliver man løftet op og følger med strømmen. Specielt når man synes, at benene er ved at blive tunge, eller det er ekstrahårdt, er de andre løbere guld værd. Det giver støtte og opbakning at løbe sammen med andre, og selvom jeg også holder af at løbe alene til hverdag, er der en helt speciel følelse, når man løber i flok. Det glæder jeg mig til at opleve igen i fælledparken.

Vi er 6 personer, der har takket ja til at deltage i dette løb, og hver har vi valgt vores sag at samle ind til. Det er nemlig sådan, at når du tilmelder dig løbet, får du en Make a Mark-mønt, som er 50 kr. værd, og den donerer du til den af de 6 organisationer, du har mest lyst til at støtte.

Du kan se de andre, der deltager og hvilken sag, de har valgt at støtte HER.

Jeg støtter Mødrehjælpen – deres arbejde er vigtigt!

Jeg har valgt at donere mine penge og støtte organisationen Mødrehjælpen. Mødrehjælpen laver et vigtigt arbejde for gravide og forældre, og støtter og styrker de kvinder, der har særligt brug for en hjælpende hånd. Samtidig er de politisk aktive, og derfor er deres hjælp både her og nu og i fremtiden for dem, der har brug for det. Så synes du, at mødrehjælpens arbejde er ligeså vigtigt, som jeg, så kan du donere din mønt til dem, når du løber over målstregen i Fælledparken d. 22/6.

Du tilmelder dig løbet på spartas hjemmeside HER. Det koster 180 kr, hvoraf de 50 kr. går til den sag, du vælger at støtte, og så får du en velfortjent iskold Mikeller øl og forplejning, når du har løbet. Du kan både vælge at løbe 5 km og 10 km. Jeg kommer til at løbe 5 km, da jeg skal hjem og holde fødselsdag for venner og familie efterfølgende. Men jeg vil bestemt ikke misse muligheden for at hylde kvinder og støtte op om det gode formål. Det er jo ikke første gang, jeg taler højt om, at vi kvinder skal huske at bruge hinanden og står stærkere sammen. I foråret holdt jeg lady-boss-dinner med samme formål.

Så har du lyst til at støtte op om kvinder og ligestilling, være med til at fejre min fødselsdag og få dig en løbetur i det hyggeligste selskab med seje kvinder (og mænd), mens solen skinner fra en skyfri himmel – det er jo min fødselsdag, så man har lov at håbe – så tilmeld dig spartas velgørenhedsløb Make a Mark CPH.

Jeg glæder mig til at løbe med dig.

DEL
VISSKJUL Kommentar (1)
  1. Godt du løber og støtter gode formål 🙂
    Hvis jeg ku ville jeg løbe med.
    God måde du får fejret din fødselsdag også.
    Rigtig god weekend 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.