Jeg er nået til anti-age alderen

Reklame for Raunsborg

Jeg har sagt det før, men jeg siger det lige igen: Det er aldrig for tidligt at starte med anti-age produkter. Bevares, hvis man er teenager er det måske en anelse overflødigt, men der er netop en grund til, at det hedder ANTI – og det er jo for at forebygge de fine ældningstegn, såsom linjer og rynker.

Og grunden til, at jeg nu begynder at snakke om anti-age produkter er fordi, at Raunsborg lancerer et helt nyt og innovativt anti-age produkt. De udvider deres anti-age-serie med en Anti-Age Eye Cream. Cremen indeholder både grønkål og hvid trøffel, og nej, jeg ville ikke anbefale at spise den 😉 Jeg forestiller mig ikke, at den smager godt, men til gengæld er det guf for huden.

Forkælelse til huden

Det er bestemt ingen hemmelighed, at jeg er svært begejstret for Raunsborgs produkter. Både cremer, rens og deres kosttilskud. Jeg bruger dagligt alle tre ting, og jeg føler virkelig, at jeg forkæler min hud og krop. Jeg har testet Raunsborgs Anti-Age Eye Cream den sidste stykke tid, og jeg må bare sige, at Raunsborg gør det igen. De har skabt en lækker, drøj og plejende creme, som fugter huden og efterlader den silkeblød og glat.

Cremen indeholder aktive peptider, som har en øjeblikkelig effekt på længde og dybde af rynker. Den indeholder også ingredienser, der sikrer, at huden ikke mister sin styrke og opretholder den naturlige fugtbalance i op til hele 72 timer.

Lidt viden om øjencreme.

Før brugte jeg Raunsborgs Eye Gel Serum, som jeg også synes, er vanvittig lækker. Nu bruger jeg dem begge to: Eye Gel Serum om morgenen, da den er meget let og frisker mine øjne op, idet den modvirker rande under øjnene, og Anti-Age Eye Cream om aftenen, så den kan give mig masser af næring og fugt om natten.

Raunsborg bruger nordiske råvarer i deres produkter, og i anti-age øjencremen er der både brugt hvid trøffel, grønkål og morgenfrue. Den hvide trøffel er med til at bevare fugtbalancen og er rig på mineraler og aminosyrer. Morgenfruen har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Jeg kan godt lide, at det, jeg smører i mit ansigt i princippet også er noget, jeg kan spise. For så ved jeg, at det er rene og naturlige ingredienser – i grove træk.

Udover øjencreme bruger jeg også Raunsborgs Anti-Age dagcreme både morgen og aften, og så tager jeg kosttilskuddet, der hedder skin perfection. På den måde kommer jeg hele vejen rundt og giver min hud den bedste pleje, og det kan jeg varmt anbefale videre til jer.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Du holder dig nu strålende, og datteren synes det var hyggeligt at se afsnittet med Til middag hos, hvor du var vært. En sand fornøjelse, og vi var begge enige om, det grin det smittede. Stor tommel-op herfra.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.