Jeg har fået nyt hjem…

Reklame for ILVA

Jeg har rykket de gamle teltpæle op og er flyttet i en lækker, helt nybygget lejlighed. Jeg er startet forfra, og det er på ingen måde nemt! Jeg får det bedste ud af det, og er på alle måder gået ALL IN på MIN stil, MINE farver og ny energi, for at danne de bedste rammer for mine børn og jeg. I den forbindelse har jeg teamet op med ILVA, som jeg har storshoppet møbler hos. Jeg har haft (og har til dels stadig) brug for at falde på plads i mit eget tempo og for mig selv i “private Ditte”. Dele af mit hjem skal og vil forblive privat.

mit nye hjem

Her emmer af mig, og jeg er utrolig glad for mit nye hjem.

Lejligheden skråler “Ditte” ud over det hele, og der er vist ingen tvivl om, hvilke farver, som er mine absolut yndlings. Det har taget tid at finde frem til min helt egen stil og indrette lejligheden, så den afspejler mig og jeg kan finde ro i hverdagen – både når jeg arbejder hjemme, når jeg har gæster, eller når børnene og jeg slapper af i weekenden. Her har ILVA været en sand fornøjelse at handle hos og ikke mindst at arbejde sammen med. ILVA har virkelig mange fine møbler, og jeg må være ærlig at sige, at jeg er blevet blæst bagover med alle deres lækre produkter, de kan diske op med – både på deres hjemmeside og i deres fysiske butikker. Jeg har haft svært ved at vælge det rigtige og beslutte mig.

ILVA

ILVA og IDÉmøbler er flyttet sammen, og nu er alle bolighuse samlet under ILVAs navn. Derfor er det nu også meget nemmere at finde en ILVA i nærheden.

ILVAs hjemmeside er fyldt med god inspiration til flotte indretninger, og det har jeg gjort stort brug af, da jeg skulle indrette mit helt nye hjem til børnene og jeg.

vitrineskabe

Lad mig tage jer med rundt i lejligheden

I entréen har jeg hængt de flotteste opslagstavler på væggen – én stor på 80 cm i diameter, og en lille på 25 cm i diameter. Selvfølgelig med matchende magneter, så vi kan hænge huskelister, dagens tegninger og andre hyggelige ting op fra børnene på væggen. Børnene har faktisk fået deres helt egen opslagstavle og det skaber hygge og personlighed. Garderobeskabet har et minimalistisk og lidt industrielt look. Det minder om garderobeskabene i ungernes institution – på den gode måde. Det minder mig om min egen barndom, hvor vi havde egne “skole”-skabe. Karla og Albert elsker, at de har deres eget skab.

magnet opslagstavler
entre
gamle skoleskabe

I køkkenet har jeg valgt nogle reoler, som egentligt er til TV/stue delen, men de passede så godt ind i mit køkken og jeg havde ingen overskabe da jeg flyttede ind, og tænkte de passede perfekt til. Blot en idé, hvis du også mangler lidt i køkkenet, så kan dice vægreoler gøre en stor forskel i køkkenet.

dice hylder koekken
dice reol koekken
koekken

I min spisestue står mine vitrineskabe, som I var virkelig mange, der spurgte ind til, da jeg viste det frem på Instagram. Det kan jeg sagtens forstå; jeg er nemlig også selv vanvittig begejstret for dem. Det hedder Mostra Vitrine.

vitrineskabe ILVA
vitrineskabe

Under mit spisebord, har jeg placeret et symfoni kelim tæppe, som er i lys uld. Mange ville sikkert tænke – børn og en så sart farve under et spisebord, ja – jeg kan godt se det. Men ærligt uld er det nemmeste at holde og der har være spildt pizza, tomatsovs og meget andet på det – men det er lige til at rengøre.

spisestue vitrineskabe

Mit soveværelse er helt klart et af mine favorit rum herhjemme. Jeg synes virkelig, at jeg har fået gjort det hyggeligt og meget Ditte-agtigt – selvom det ikke er færdigt endnu. Sengen hedder Windsor og er selvfølgelig i den fineste støvede rosa “Ditte”-farve. Det samme er sengegavlen. Jeg tog et modigt valg (synes jeg selv), og malede to af mine vægge i soveværelset dyb bordeaux rød. Jeg synes virkelig at det gør noget godt.

wonderland seng
sovevaerelse

Det var en fiks idé, jeg fik, og så tænkte jeg bare “hvorfor ikke?” 😀 Farven gør sig ufattelige dårlig på billeder og er slet ikke så dyb og intens, som den faktisk er i virkeligheden.

seng fra Ilva

Også kommer vi til min stue, som langt fra er færdig. Den halter en del, men det vigtigste er færdigt. Mit sofa område, som jeg ELSKER!! Min nye sofa, er verdensklasse og NØJR man sidder godt. Det er en modul-sofa, så den kan laves lige som du ønsker, og den fås i mange farver og stoftyper. Jeg har valgt en mørkegrøn velour sofa. Hjørnet er fyldt med farver og jeg bliver så glad, når jeg sidder her og ser tv og arbejder.

Groen sofa
velursofa groen ILVA

Alt i alt synes jeg, at jeg er ved at komme rigtig godt i mål. Der er stadig mange små finesser som mangler, men det kommer hen ad vejen. Lige nu nyder jeg bare, at jeg har et sted, hvor jeg kan lade op og være mig selv. Jeg nyder at mine børn trives her og vi er ved at skabe en tryg hverdag sammen.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (14)
 1. Hvor har du et smukt hjem❤️✨ Sig lige til hvis du springer ud som indretningsarkitekt Jeg kan godt forstå i alle tre er glade for det! Smukt og personligt

 2. Sikke et dejligt smukt hjem du har skabt dig DitteStort tillykke med din nye bolig og tak for at vi må se lidt hos dig igen

 3. Jamen så smukt det er blevet 🙂
  Lækre farver, god stil, et godt hjem til du og børnene 🙂
  Stort tillykke og nyd jeres tid sammen i dine nye rammer 🙂

 4. Hej Ditte 🙂 du bor sindssygt lækkert- stor inspiration. Er så vild med dine sengeborde. Hvor er de fra ? Mvh Rikke

 5. Hej Ditte.
  Jeg ved det er et godt stykke tid siden du lavede dette indlæg, men har netop været inde og genbesøge det, da jeg står og skal til at flytte, og havde brug for lidt inspiration 🙂

  Mon du vil fortælle, hvor dit sofabord samt uret i køkkenet er fra ?

  God påske

  Venlig Hilsen
  Julie

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.