Det sidste touch på børneværelserne // Søde plakater

Reklame for Poster Store

Karla og Alberts værelser er endelig blevet HELT færdige i min lejlighed. Det allersidste touch, der manglede var billeder og plakater på væggene, og det er der nu kommet, takket være Poster Store. De har simpelthen de fineste plakater, og jeg har derfor klikket en masse hjem fra deres hjemmeside til børnenes værelser. De er nu kommet op, og jeg synes, at resultaterne er blevet så fine. Det synes både Albert og Karla heldigvis også.

ENDELIG DONE….

Albert vil tit gerne ind og sidde i sin lænestol eller lege på sit værelse, og det er jo et klart signal om, at han kan lide at være derinde. Både de nye møbler/legetøj og plakaterne har gjort stor lykke. Han sidder og fortæller historier om de ting, der er på plakaterne, og vi taler om de forskellige lande, når vi kigger på atlas-plakaten sammen. SÅ hyggeligt!

Også Karlas nye værelse er blevet et hit. Karla er blevet så stor, at hun synes, at det er sejt, at gå ind på sit værelse og sidde bag en lukket dør. Det er blevet hendes egen lille hule, som hun selv har været med til at skabe, fordi hun blandt andet har været med til at vælge plakater (med kyndig vejledning fra mig, selvsagt 😉).

Jeg skal ganske vist lige vænne mig til, at Karla sommetider hellere vil sidde bag lukket dør i sin egen verden, end at hun vil sidde ved siden af mig og lege. Der er sket noget på modenhedsfronten, siden hun er startet i skole, må jeg sige, men jeg tager det som et godt tegn. Og dagene med leg, der skal foregå lige ved siden af mig er heldigvis ikke ovre endnu, gudskelov.

Stilren kunst til både børn og voksne

Jeg synes, at det er så dejligt, at de er blevet ligeså glade for deres nye værelser, som jeg havde håbet på. Det gør mig glad helt ind i hjertekulen. Poster Store har den fineste og virkelig inspirerende hjemmeside med mange smukke plakater i alle genre til en pris, hvor alle kan være med.

Jeg er kæmpe fan!

Jeg er nemlig ikke typen, der investerer i et dyrt og anerkendt maleri for at have det hængende på væggen resten af mine dage. Jeg vil gerne kunne skifte ud i ny og næ, og det hænger altså bedst sammen, når det ikke er malerier til flere tusinde kroner. Dertil har Poster Store også mange søde plakater, som både børn og voksne kan synes er fine. Afdæmpede farver og nuttede mønstre til både drenge og piger.

Oveni hatten tænker Poster Store også på miljøet. De bruger svanemærket og FSC øko-mærket papir, som er det, der belaster miljøet mindst muligt. Samtidig er alt produceret og trykt i Stockholm, så de mindsker transporten mest muligt. Det er efterhånden et must, at virksomheder tænker på miljøet, før jeg har lyst til at lægge mine penge dér.

Rabatkode til dig

Står du også og mangler (flere) plakater hjem til? Så har jeg fået en rabatkode til mine følgere. DJ30 – som giver 30% rabat på Poster Store.

DEL
VISSKJUL Kommentarer (5)
 1. Hej …..flotte værelser elsker netop også den hjemmeside med billeder og elegante rammer ….dejligt at begge børn føler sig hjemme og hygger sig på deres værelse

 2. Hej. Hvor længe gælder rabatkoden? Og gælder den ikke rammer?
  På forhånd tak for svar.

  Mvh Kirsten

 3. Hej Ditte Julie.

  Jeg har brug for hjælp til en Saltet karamelmousse.(en af dine opskrifter) Jeg har nu her til formiddag lavet 3 forsøg, som alle er røget i vasken… Da de skildte. Øv . hvad mon jeg gør galt? Lader karamellen køle til ca 30 °før jeg vender en lille smule i flødeskummet af gangen. Men det er ligesom flødeskummet ikke kan klare al karamellen. Faktisk.. Skilder flødeskummet allerede ved første vending.. Håber at du har et råd..

  Med Venlig Hilsen

  Kirsten

  1. Flødeskummet burde ikke skille, når den vendes sammen med karamellen i første omgang. Derfor lyder det som om du har pisket din flødeskum for hårdt. Når du vender det første fløde i karamellen, skal den have nogle slag, så den kan samles, og dermed må fløden gerne være pisket let.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.