Hvad er Klub Ditte Julie?

Klub Ditte Julie, opskrifter, hverdagskager, Pavlova med hyldeblomstcreme og bær

Bliv medlem af Klub Ditte Julie her.

Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et unikt bageunivers, hvor du får masser af skønne fordele. Du får adgang til de online bagekurser – både for nybegyndere og masterclass – hvor du skal med i køkkenet hjemmefra med Ditte Julie og hendes gode humør. Derudover har vi også et særligt bageunivers for børn, som du og dine børn kan nyde godt af i ferier og ved højtider. Ditte Julie holder dig i hånden hele vejen og guider dig kyndigt igennem processen.

Udover bagekurserne har vi filmet en masse videoer, som kan hjælpe dig i bageprocessen. Du får både hjælp til teknikkerne i bageskolen og små how to-videoer på pynt og andet inspiration.

Udover opskrifterne fra bagekurserne, får du adgang til et unikt opskriftindeks med alt fra hverdagskager, til moussekager og is. Med andre ord; her har vi samlet alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken.

Klub Ditte Julie, opskrifter, hverdagskager, mazarinkage med rabarber

Som Klub Ditte Julie-medlem får du også en masse klubfordele. Du får 20 % på alle bøger og e-bøger af Ditte Julie på dittejulieshop.dk og 15 % på dine køb af By Ditte Julie stel- og bageserien på Imercos hjemmeside.

Derudover godkender vi alle Klub Ditte Julie-medlemmer i Facebookgruppen ”Klub Ditte Julie – vores bagefællesskab”, hvor vi hjælper og inspirerer hinanden til alt fra idéer til fødselsdagsfesten eller drilske teknikker. Det er også herinde, at Ditte Julie afholder sine livebagninger.

Du får adgang til Klub Ditte Julie ved at abonnere månedligt eller årligt, men du kan også købe gavekort, enkeltkurser eller kursuspakker. Kursuspakkerne består af 3-4 online kurser med tilhørende opskrifter fra Klub Ditte Julie. Udvalget af kursuspakker vil variere og tilpasses efter årstiden, højtiderne og sæsonens fester.

Du kan nemt tilmelde dig her. Vi glæder os til at bage sammen med dig, og du må endelig dele dine kagekreationer med os på Instagram ved at bruge hashtagget #klubdittejulie.

Klub Ditte Julie, opskrifter, chokolader, fyldte chokolader med passionsfrugt
DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.