Aftenshowet // mobning – hvorfor faldt snakken på det?
8. november 2017

Aftenshowet // mobning – hvorfor faldt snakken på det?

I aften blev jeg fløjet ind til Aftenshowet på DR1 for at snakke om mobning, og når jeg skriver fløjet er det fordi jeg i denne uge tilbringer min tid i Aarhus, da jeg er på en stor opgave derovre (skal nok snart fortælle mere om det).

Men jeg kunne ikke sige nej , da Aftenshowet ringede og spurgte om jeg ville komme ind til en lille snak om mobning. Jeg har selv rigtig meget på hjertet i den forbindelse og alt kan naturligvis ikke nås at siges i sådan et kort interview hertil aften.

Skærmbillede 2017-11-08 kl. 22.36.53

AFTENSHOWET

Fik du ikke set med hertil aften kan du se udsendelsen her (jeg er med 43 min. inde i indslaget):

https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-tv/aftenshowet-2017-11-08

Jeg er ambassadør for Børns Vilkår, og det står mit hjerte nær! Jeg har oplevet mobning i mine unge år, men særdeles også i mit voksenliv. Mobning kan gradbøjes og vurderes, men mobning føles forskelligt på os alle og vi alle tager det forskelligt ind! MEN mobning er GRIMT og vi alle bør stoppe! Jeg kan desværre ikke se mig fri for, at jeg ikke selv har prøvet at mobbe andre.

Jeg har via mine bagekurser i 2017 sammen med Miele samlet lidt over 15.000,- kr. ind til Børns Vilkar – WAUW jeg er stolt!!!

Jeg blev hertil aften spurgte “hvad er forskellen på drilleri og mobning?”… Årh den er jo faktisk stor! Drillerier er oftes kærligt, sødt og vigtigste af alt accepterer den der driller, når der bliver sagt stop og et lille undskyld kan hurtigt snige sig ind, hvor mobning er ondt, og et “stop” accepteres ikke, og oftes har mobning en ond agenda, hvor den som mobber ønsker at skade den der bliver mobbet.

Mobningen i min ungdommen har påvirket mig langt ind i mit voksenliv og jeg kan stadig få den grimme følelse i maven, som minder mig om den gang mobningen stod på. De små bump på vejen kan oftes følelse som store bjerge, der skal bestiges. Jeg skal nogle gange stadig minde mig selv om jeg er god nok, og er god nok som jeg er !!

Outfit: Bluse og bukser fra Y.A.S (forhandles hos mieux.dk).

GemGem