Alt det du ikke så i Kagemagi…..
11. maj 2017

Alt det du ikke så i Kagemagi…..

Kagemagi_kager9Dengang Annemette og jeg fandt på Kagemagi, var drømmen at skabe et univers “veninder i køkkenet” og trylle en masse fine kager frem til jer. Men vi sagde også ja til at blive forretningspartner sammen. Den gang var vi nok slet ikke så gode veninder som vi gik og troede. Eller….. Vi var gode veninder, men ikke SÅ gode veninder, som vi er blevet. Hvilken gave det faktisk er, at to veninder kan balancere mellem venskab og forretning. Det kræver i den grad tillid og tiltro til den anden.

Vi er blevet virkelig tætte veninder den dag i dag. Jeg elsker at have en veninde, som jeg også kan drøfte og dele forretning med, men også snakke om trælse unger og kæresten lugter eller naboen igår gjorde….. bla bla bla… Vi deler nok lidt flere ting sammen, men så mange andre forretningspartner, hvilket er befriende og dejligt. Derfor vores partnerskab er så stærkt og vores venskab endnu stærkere.

Annemette var så sød igår at skrive et dejligt hjertevarmt blogpost om os, og om at skabe venskaber igennem forretning – I kan læse det på Annemettes Blog.

Kagemagi_kager7

Tilbage til KAGEMAGI…

Dengang vi skulle indspille introfilmen til vores Kagemagi univers, skulle vi naturligvis have en masse kage! Faktisk var både Annemette og jeg SÅ utjekkede, at vi mødtes 3 timer før Oscar kom og filmede (Oscar startede med at filme Kagemagi, også trådte Marie til, og idag er det os selv, som filmer), og havde hver især medbragt råvarer og tænkte… “hvad skal vi lave…?!?!?!” Vi talte dårlig sammen, men gik bare igang med at lave “noget” kage…. 3 timer senere stod der det skønneste sønderjyske kaffebord, og vi var klar til at filme intro. I det øjeblik vidste vi, at vi kunne noget særligt sammen. Vi var magiske veninder i køkkenet – vi passede sammen i det univers (ja, f*ck janteloven).

Kagerne er aldrig blevet vidst (udover i introfilmen)… Vi overvejer at lave en hel sæson af Kagemagi med de kager fra vores introfilm – Hvad tænker I om det??

Kagemagi_kager

Kagemagi_kager1

Kagemagi_kager6

Kagemagi_kager5

Kagemagi_kager4

Kagemagi_kager2

Derudover har vi faktisk lavet den fineste Marc Jacobs kage – vi troede vi lavede den fineste chokoladebombe med chokolade blomster, men Mascha synes det lignede Marc Jacobs parfume (Daisy) – hun havde faktisk ret (!)…. Desværre kom vi ud i et mindre stormvejr med den kære Oscar, og vi har aldrig fået materiale på denne kage, og derfor er den heller aldrig blevet til en færdig video på Kagemagi. (Alle er gode venner idag 🙂 ) Måske vi også skulle genskabe vores Marc Jacobs kage – hvad synes I ???

Kagemagi_kager11 Kagemagi_kager12

Endnu engang TAK, fordi I følger med og ser Kagemagi – det er vi så lykkelige over…!

GemGem