Anmeldelse // Tatar bog lavet af Lars Ranek og Monica Cetti
5. november 2017

Anmeldelse // Tatar bog lavet af Lars Ranek og Monica Cetti

Jeg har fået den fineste bog, TATAR bogen! Jeg har de sidste par måneder arbejdet meget sammen med fotograf Lars Ranek og grafiker Monica Cetti. Faktisk har jeg lavet endnu en bog sammen med de to dygtige mennesker i forbindelse med mit samarbejde med Thuesen Jensen.

Jeg elsker, når jeg møder mennsker, som på en eller anden måde blæser benene væk under en! Her taler jeg ikke om forelskelse 😉 Men ren fagligt har Lars og Monica taget R*VEN på mig! De er de sødeste og dygtigeste mennesker jeg længe har mødt! Heldigvis møder jeg mange kreative mennesker på min vej, og jeg bliver så inspireret af alle de dejlige mennsker jeg får ind i mit liv på den ende eller den anden måde i mit nye virke.

Under en optagelsesdag ude i Lars’ studio, får jeg øje på denne lille fine TATAR bog. Jeg kigger let i den og synes den er vanvittig smuk, men tatar er virkelig ikke min kop the 😉

Nogle dage senere får jeg serveret min første tatar på en restaurant, og jeg bliver en anelse sur på mig selv! Hvorfor har jeg gået og mildt mig selv ind, at jeg ikke kan lide tatar?!?!?! Det smager GODT! Som i sådan rigtig godt. Så godt, at jeg bestiller en tatar nogle dage efter til et frokostmøde. Jeg er overbevidst – jeg er pjattet med tatar!

Heldigvis skal jeg skyde endnu flere billeder ude hos den dejlige Lars, og jeg spørger meget frækt, om ikke jeg må bede om en af hans bøger (TATAR). Hertil svare Lars, “selvfølgelig”. HELDIGE MIG !!

Jeg ville så gerne lære at lave noget lækkert tatar, så Marck også kan smage, hvor lækkert tatar er. Her forestiller jeg mig allerede, at vi naturligvis holder en kærestedag! Meeeen men MEN, billederne er enormt inspirerende og jeg har fået vildt mange kageidéer på baggrund af billederne i denne TATAR bog og det smukke visuelle univers – TAK for det 😉

Reklame indhold

ANMELDELSE

Bogen TATAR er lavet af Monica Cetti og Lars Ranek, og naturligvis en masse dygtige kokke, som hver har fortolket og tryllet de smukkeste tataranretninger frem! Jeg har allerede prøvet en af dem, og synes faktisk opskrifterne virker enkle og til at gå til! Synes det er en super fin gaveidé eller adventspakke.

Bogen er vanvittig smuk og de små tataranretninger ser ud som små kunstværker. Jeg bliver dybt inspireret af at kigge i bogen.

Jeg kan i hvert fald helt ærligt og varm anbefale denne fine bog!

GemGem