Babyskridt, følelser og en helt særlig betydning
25. september 2017

Babyskridt, følelser og en helt særlig betydning

Babyskridt er en sjov størrelse, men Albert har knækket koden og de første skidt er taget. Må indrømme der kom en masse blandede følelser op i mig omkring det – og hvorfor så det?

For det første, så er de første skridt bare helt igennem magiske og som mor kan man ikke andet end blive stolt og rørt! Det er bare stort og en fantastisk ting. Albert er Barn nr. to, og jeg tror ikke følelsen er anerledes anden gang. Men jeg kan ærligt ikke svare på det, for jeg så ikke Karlas første skidt 🙁 Jo igennem en telefon/over en samtale med Marck og min mor.

Bagedystminder – hvorfor ?

Jeg var nemlig ikke hjemme, da Karla tog sine første skidt. Vi havde ventet og ventet, Karla var faktisk 17 mdr. før hun begyndte at gå. Karla har aldrig ville stå på hendes ben før samme dag hun tog hendes første skridt. Vi havde ventet og ventet og ikke mindst glædet os til DAGEN, idet jeg efterhånden var godt træt i ryggen af at bære rundt på hende 😉

Men Karla valgte at tage sine første babyskridt samme dag som jeg optog program 1 til Den store bagedyst. Jeg ringede SÅ STOLT hjem og ville fortælle jeg havde vundet den hjemmelige udfordring, og reaktionen i den anden ende var  “har du set vores video”. Jeg vidste Karla havde taget sine første skridt. Jeg blev så KED af det… Jeg havde sådan glædet mig, men jeg gik glip af det.  Jo jo, så gik hun første gang for mig, nogle dage senere, men det er bare slet ikke det samme.

Tak Albert – det var på tide 😉

Derfor blev jeg meget rørt da Albert igår tog sine første skridt, fordi det for mig var de første skridt overhovedet, også selvom han er barn nr. to. Men uanset hvad, så bliver man lige stolt hver gang (forestiller jeg mig), men nøjh der kom mange følelser op i mig igår. Blev rørt og samtidig blev jeg mindet om, at jeg ikke fik set Karlas første skridt, som jeg virkelig synes var svært, når hun netop var første barn.

Meeeeen, men Albert har nu knækket koden og jeg er lykkelig. Desværre kom hans skridt lige nogle uger for sent 😀 Jeg havde drømt om, at Albert gik op af kirkegulvet med Karla.

ps. min ryg er også meget glad, hvis han efterhånden ville begynde at gå (Albert bliver 15 mdr. idag – på tide) 😉

GemGem