Hvad betyder maden til et bryllup …? Næsten ALT
21. september 2017

Hvad betyder maden til et bryllup …? Næsten ALT

Maden til et bryllup, hvor stor betydning har det egentigt? Tja, i vores verden betød det faktisk ALT! Maden var/er vigtig. Du sidder til bords i mange timer, og maden skal derfor være god og mættende, MEN maden må også gerne have lidt personlighed og svære spændende!

Salat til Ditte Julies bryllup

 

Vi tog kontakt til Genskabt, som vi kender lidt til i familien. Peter som ejer Genskabt er simpelthen det skønneste menneske – så passioneret og varm! Han brander for maden og hans koncept – elsker det!!! Det er her Peter og hans anden kok Morten:

Vi tog nogle snakke med Peter omkring vores ideer til maden, hyggen omkring bordene og den stemning vi gerne ville skabe.

Særligt omkring velkomstsnacks, da jeg havde en helt klar ide om, at de snacks skulle ligge på gynger, som vi selv havde bygget – det blev så fint (årh alt var så gennemført – savner allerede dagen.!)

Dekorative lys og planter, som hænger ned fra en teltpavillion.

Vores idé omkring maden til brylluppet:

Vi er ikke til, at maden bliver serveret, hvor alle gæster selv skal tage fra et fad, som holdes af serveringsfolk, vi er ej heller til buffet til et bryllup. Vi synes ikke folk skal gå efter maden hele tiden med alle de taler og sange. Vi var meget mere til flere retter, og hyggen omkring at deles om maden ved bordet.

Temaet til vores bryllup er som tidligere nævnt “luksus skov”, hvorfor maden også skulle osse af LUKSUS SKOV. Peter tømte min have for spislige blomster og blade 😉 Det var så fint. Alle mand fik to forretter, og så blev bordet fyldt med små fade med SKOV mad, sådan så det i hver fald ud.

Lars (vores blomstermand) kendte naturligvis til vores ide omkring maden, hvorfor alle glassøjler på borderne var tiltænkt som serveringsstandere – så fint!!

Bord dækket med hvid dug, grønne glas, grønne blomster og lys.

Alle vores gæster snakker stadig om maden til vores bryllup, og ikke mindst om Peters personlig og hans passion for maden – VI ER FAN !! (ps. ingen reklame eller sponsoreret, blot for at fortælle om vores mad og hvordan alt passede sammen) 😀

Desserten var en skov inspireret cironfromage !! MUMS

Jeg har også skrevet et blogindlæg om vores søgen efter et lokale til brylluppet. Læs her, hvilken lokation vi har valgt.