Bliv medlem

Største besparelse

Årlig betaling

399 kr/år

Du sparer 4 måneder hen over et år ved at vælge et årsabonnement.

Unikt opskriftsindeks med 350+ opskrifter. Skriv dine helt egne noter til opskrifterne, marker dine favoritter og se senest besøgte opskrifter på MIN SIDE.

Nye opskrifter hver måned af vores gæstebagere. Byd velkommen til sliknørden Martin Wiese og kagenørden Liva.

Tips og tricks til at bage med By Ditte Julie forme og redskaber. Match dine By Ditte Julie produkter med opskrifter på Klub Ditte Julie.

Bageskole, lær at lave de helt rigtige lagkagebunde, aldrig mere skilte mousser mv. og endnu flere how-to videoer.

Online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn.

Blev en del af Vores Bageforum - et online forum for udveksling af idéer og sparring. Lav opslag, kommentér på andres eller upload et billede til inspiration for os alle.

Månedlig betaling

49 kr/md.

Unikt opskriftsindeks med 350+ opskrifter inkl. opskrifter af klubbens gæstebagere. Skriv dine egne noter til opskrifterne og markér dine favoritter.

Tips og tricks til at bage med By Ditte Julie forme og redskaber.

Bageskole og endnu flere how-to videoer. Online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn.

Blev en del af Vores Bageforum - et online forum for udveksling af idéer og sparring med andre klubmedlemmer.

Alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken

Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et bagefællesskab. Et online univers, hvor du får adgang til alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken – et unikt opskriftindeks, online bagekurser, bageskolen, how to-videoer, guides til alle By Ditte Julie-produkter samt et online forum, hvor du kan skrive et opslag eller kommentere på andres til inspiration for alle.

Er du allerede medlem?

Login her

Ditte Julie om

KLUB DITTE JULIE

Jeg har skabt Klub Ditte Julie, fordi jeg elsker at bage, formidle og inspirere dig gennem kagerne. Inde i klubben skal vi inspirere og løfte hinanden og ikke mindst bage sammen.

Nyeste opskrifter i Klub Ditte Julie

Jeg holder dig i hånden hele vejen

Opskrifter og hjælp til bagningen

Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et unikt bageunivers. Du får adgang til et unikt opskriftsindeks med mere end 350 opskrifter på alt fra hverdagskager til moussekager og is. Opskrifterne er inddelt i kategorier, og du får tilmed mulighed for at søge efter opskrifter, hvor jeg har brugt præcis dén By Ditte Julie form, som du står med i hånden. Jeg har også sørget for, at du kan skrive dine egne noter til samtlige opskrifter, markere dine favoritter og se dine senest besøgte opskrifter.

Byd velkommen til to nye ansigter

Derudover har jeg budt to nye ansigter velkommen – en vaske ægte sliknørd og endnu en kagenørd. Klub Ditte Julie kommer nemlig fremover til at indeholde opskrifter fra sliknørden Martin Wiese og kagenørden Liva. Jeg håber på sigt at byde endnu flere fantastiske mennesker ind i Klub Ditte Julie, så vi sammen kan skabe det bedste bagefællesskab.

Du får også adgang til online bagekurser – både for nybegyndere og masterclass – hvor vi skal i køkkenet sammen hjemmefra. Jeg har naturligvis også et helt særligt bageunivers for børn, som du og dine børn kan nyde godt af i ferier og ved højtider. Jeg holder jer i hånden hele vejen og guider jer kyndigt igennem processen.

Udover bagekurserne finder du også en masse videoer, som kan hjælpe dig i bageprocessen. Du får både hjælp til teknikkerne i bageskolen og små how to-videoer på chokoladetemperering, marcipanbånd, blindbagning og meget andet.

Lad os inspirere hinanden

Vores Bageforum

Jeg er særlig begejstret for at kunne fortælle dig om Vores Bageforum. Det er et online forum, hvor du kan skrive et opslag, uploade et billede eller kommentere på andres til inspiration for alle. Et forum for udveksling af idéer, sparring og inspiration. Med andre ord; i Klub Ditte Julie har jeg samlet alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping