Bliv medlem

Spar 4 måneder

Årlig betaling

399 kr/år

Unikt opskriftsindeks med 600+ opskrifter. Skriv dine helt egne noter til opskrifterne, marker dine favoritter og se senest besøgte opskrifter på MIN SIDE.

Få fast 20% medlemsrabat på hele min webshop (gælder dog ikke selve medlemskabet).

Tips og tricks til at bage med By Ditte Julie forme og redskaber. Match dine By Ditte Julie produkter med opskrifter i Klub Ditte Julie.

How to videoer, lær at lave de helt rigtige lagkagebunde, aldrig mere skilte mousser mv.

Online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn.

Bliv en del af Vores Bageforum - et online forum for udveksling af idéer og sparring. Lav opslag, kommentér på andres eller upload et billede til inspiration for os alle.

Månedlig betaling

49 kr/md.

Samme gode indhold, men du betaler månedligt.

Unikt opskriftsindeks med 600+ opskrifter inkl. opskrifter af klubbens gæstebagere. Skriv dine egne noter til opskrifterne og markér dine favoritter.

Få fast 20% medlemsrabat på hele min webshop (gælder dog ikke selve medlemskabet).

Tips og tricks til at bage med By Ditte Julie forme og redskaber.

How to videoer og online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn.

Bliv en del af Vores Bageforum - et online forum for udveksling af idéer og sparring med andre klubmedlemmer.

Er du allerede medlem?

Login her

Alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken

Som medlem af Klub Ditte Julie bliver du medlem af et bagefællesskab. Et online univers, hvor du får adgang til alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken – et unikt opskriftindeks, online bagekurser, how to videoer, guides til alle By Ditte Julie-produkter samt et online forum, hvor du kan skrive et opslag eller kommentere på andres til inspiration for alle

Bagekursus blåbærtærte2-min

Jeg holder dig i hånden hele vejen

Opskrifter og hjælp til bagningen

Du får adgang til mere end 600 opskrifter på alt fra hverdagskager til moussekager og is. Opskrifterne er inddelt i kategorier, og du får tilmed mulighed for at søge efter opskrifter, hvor jeg har brugt præcis dén By Ditte Julie-form, som du står med i hånden. Jeg har også sørget for, at du kan skrive dine egne noter til samtlige opskrifter, markere dine favoritter og se dine senest besøgte opskrifter.

Koldskåls panna cotta

Bag med mig hjemmefra

I Klub Ditte Julie får du adgang til online bagekurser for både begyndere og øvede, hvor vi skal i køkkenet sammen hjemmefra. Jeg har naturligvis også et bageunivers for børn, som du og dine børn kan nyde godt af i ferier og ved højtider. Jeg holder jer i hånden hele vejen og guider jer kyndigt igennem processen – også i mine how to videoer, hvor du får ekstra hjælp til bagningens teknikker, som chokoladetemperering, marcipanbånd, blindbagning og meget andet.

Filmdage til Klub Ditte Julie

Lad os inspirere hinanden

Vores Bageforum

Jeg er særlig begejstret for at kunne fortælle dig om Vores Bageforum. Det er et online forum, hvor du kan skrive et opslag, uploade et billede eller kommentere på andres til inspiration for alle. Et forum for udveksling af idéer, sparring og inspiration.

Med andre ord; i Klub Ditte Julie har jeg samlet alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken.

Citrontærte
    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping