Bloggen har fødselsdag – 2 år // Fødselsdagsrabat til jer
27. juli 2017

Bloggen har fødselsdag – 2 år // Fødselsdagsrabat til jer

Hvor er det vildt !! Bloggen har fødselsdag – den er allerede blevet hele 2 år gammel. Jeg kan slet ikke forstå det, jeg synes lige jeg startede bloggen op. I forbindelse med min fødselsdag vil jeg gerne forkæle jer lidt 😉

Faktisk startede jeg bloggen op i forbindelse med Bagedysten 2015, hvor jeg deltog. Bloggen skulle være mit talerør igennem Bagedysten, hvor jeg kunne komme med mine tanker og overvejelser for hvert program. Jeg fandt så ret hurtigt ud af, at jeg havde så mange kager på hjerte efter Bagedysten, som jeg havde brug for at bage og dele med jer. Sådan startede bloggen – den 25. juli 2015.

Idag 2 år efter er min blog blevet rigtig stor, flittigt besøgt og brugt at rigtig mange, hvilket jeg elsker og holder rigtig meget af at være blevet professionel blogger. Idag blogger jeg ca. 70 % af tiden om kager, og de sidste 30 % handler mere eller mindre om det at være mig, altså “Ditte Julie”.

Sådan så mit første billede af bloggen ud 🙂

Fødselsdagstilbud – mit kagekrydderi // CAKE FACTOR

I forbindelse med bloggens fødselsdag, har jeg valgt at give jeg et lækkert tilbud på mit kagekrydderi, CAKE FACTOR. I kan læse om mit kagekrydderi via linket <–

I kan lige nu købe CAKE FACTOR samt få adgang til mit online univers med 14 spændende opskrifter – klik på linket, og i havner i shoppen.

I morgen vil jeg dele en ny CAKE FACTOR/UMAMI opskrift med jer – det kræver blot I har CAKE FACTOR – glæd jer til nogle lækre ispinde.

HIP HIP HURRA til mig og bloggen 😉