Body SDS – hjælp til selvhjælp
30. april 2018

Body SDS – hjælp til selvhjælp

I har meget længe ønsket jeg satte lidt flere ord på, hvad og hvorfor jeg går til body SDS. Jeg har åbnet lidt op for emnet i mit blogpost “Jeg er min egen største fjende”. Men jeg vil meget gerne prøve at fortælle lidt mere om, hvorfor det betyder så meget for mig!

Et lille kort oprids af, hvad body SDS egentligt er:

HVAD ER BODY SDS?

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development´s System. Body Self Development’s System (Body SDS) er et unikt dansk behandlingssystem som er udviklet siden 1940’erne.

Behandlingen består af forskellige pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, body sds aku og zonetryk samt mobiliserende ledfrigørelser. Tilsammen har de en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber, da de løsner og og bearbejder spændinger og blokeringer.

På K&K Kropsterapis hjemmeside kan du læse meget mere om Body Sds (INGEN REKLAME)

Kort fortalt bliver din krop aktiveret til at hjælpe sig selv og arbejde med sig selv igen.

MEN HVAD ER BOBY SDS FOR MIG?

Jeg ser slet ikke body SDS som en luksus ting, altså som at få en times massage og få løsnet op i musklerne eller en anden form for behandling.

For mig er body SDS lidt det samme som en psykologtime eller en times coaching. Min behandler ved mere om mig  – og min krop fortæller ham mere om mig, end jeg selv gør med ord. Ofte siger jeg faktisk ikke noget, før han begynder at stille spørgsmål eller spørge ind til emner, som min krop fortæller ham.

På mange måder er det vanvittig skræmmende og en smule grænseoverskridende. Intet kan skjules – INTET! Du kan altså ikke fake her 😉

Uanset hvor i livet du står, tror jeg på, at det er godt at være i kontakt med sig selv, tro på sig selv og synes man er en fed udgave af sig selv. Jeg ved godt jeg lever et offentligt liv, og har tildels selv valgt det, og det gør at jeg hele tiden står overfor nogle valg, som gør jeg virkelig skal mærke efter og turde tro på mig selv. Derfor går jeg til body SDS!

HVAD HAR DET GIVET MIG?

At gå fra advokatsekretær (eller bare alm. lønmodtager) til selvstændig, også endda selvstændig i et brand. Jeg er varen, jeg er den man køber. Det har gjort jeg har skullet finde mig selv i hele den opgave. Give mig selv plads til at være glad og grine, og følge min mavefornemmelse hele tiden. Det kan være alt fra business, mor-rollen, at være god ved mig selv eller den gode kone. Jeg vil være glad og jeg vil bestemme. Derfor elsker jeg at gå fast til body SDS, hvor jeg får arbejdet med de små eller store ting, som kan drille mig eller min krop. Aktivere min krop, så jeg bedre kan mærke og lytte efter. Det er en kæmpe gave, at være i kontakt med sig selv. Ja, undskyld det kan lyde sådan helt filosofisk, men det er virkeligheden. Med andre ord, at være i balance!

Jeg ved godt, hvad jeg fortsat skal arbejde med, hvad der er blevet godt og hvor jeg gerne vil hen, men det kræver at jeg tror på mig selv og er glad for den jeg er!

Det er ikke sikkert alle får samme “ud af kroppen oplevelse” ved at gå til body SDS, men jeg har den nærmest hver gang. Fx. så havde min behandler og jeg en snak forrige gang, og da jeg kom sidst havde jeg ikke fået arbejdet helt med den, og et lille tryk på lægmusklen gjorde jeg helt uventet brød ud i gråd! Så vildt og derefter kunne vi komme ind til sagens kerne. Mit system blokerede. Boby SDS er fantastisk!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem