Bryllupsforberedelser HOS TINA
8. juni 2017

Bryllupsforberedelser HOS TINA

Årh ha alle de mange bryllupsforberedelser!! Imorgen er der KUN 3 måneder til den store dag, og jeg er begyndt på de sidste ting, som bl.a. handler om mig selv, og er ved at finde ud af, hvordan jeg selv skal se ud og hvordan jeg ikke skal se ud.. Vigtigt! 😀

Jeg har derfor været hjemme hos min skønne veninde Tina, som har sin egen klinik Hos Tina. Tina skal lave mine negle til brylluppet, og vi er begyndt at snakke meget og udseendet på dem. Til jer af jer, som så Den store Bagedyst, havde jeg shellac på i hvert program, som passede til mine kager og mine små fortællinger. Intet var tilfældigt! Elsker det og mine negle skal hellere ikke være kedelige på min (vores) bryllupsdag. Er ikke til franskenegle, så det skal det bestemt ikke være!

Billederne her er ikke til mit bryllup, men blot en ny omgang god shellac lak 😉

SPONSORERET af Hos Tina

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 15.11.06

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 15.11.17

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 15.27.30

Hos Tina får jeg altid lavet negle (shellac) og bliver vokset. Jeg får vokset brun og panden/hårgrænsen. JEP, den er god nok! Jeg har simpelthen så mange små mørkehår i panden, og til tider kan det godt ligne mine små hår i panden vokser sammen med mine bryn, hvilket jeg ikke bryder mig om. Fra naturens side af,  har jeg fået en lille pande, og ved at få vokset min pande, flytter jeg min hårgrænse med få mm. – sådan synes det og føles det i hvert fald og det gør mig glad! Kan varmt anbefale det, hvis andre går med samme problem – det er i hvert fald en billige og nem måde at snyde sig til lidt ekstra pande.

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 15.12.42

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 15.12.53

Når men nu til bryllupsforberedelser! Jeg har længe gået og leget med tanken om at få lavet vipper til brylluppet.. Men det er ikke noget jeg lige får lavet op til brylluppet, hvis det slet ikke er mig! Derfor har jeg fået lavet vipper nu, for at prøve det af, om det er mig. Jeg har fået lavet meget naturlige vipper – synes de er super fine!!!!

Jeg er ikke i tvivl om, at næste gang jeg skal på badeferie, så skal jeg have lavet vipper!! Om det er mig i det daglige – ved jeg endnu ikke… Men jeg spare i hvert fald 10 min. hver morgen pt. 😉

Se lige hvor fine de blev:
FØR

 Skærmbillede 2017-06-07 kl. 15.12.02

EFTER 

Hos Tina kører 20% på ALLE behandlinger i HELE JUNI måned!! Du kan se hendes mange behandlinger og tilbud her. Eller se mere på hendes instagram profil.

Tusind tak for denne gang og på gensyn om 3 uger 😀 !!

GemGem