Bryllupskjole, invitationer og den sidste bryllupsplanlægning….
14. april 2017

Bryllupskjole, invitationer og den sidste bryllupsplanlægning….

Tja, med under 5 måneder til vores store dag, må vi hellere se at blive færdige med de sidste ting, sådan de sidste store ting som bryllupskjole 🙂 Men det må også være på tide, at sende en endelig invitation ud. Men jeg synes det er svært med de invitationer, fordi vi rigtig gerne vil spare lidt penge, og lige her kan vi godt spare en del på at lave dem selv. Men stilen og hvordan de skal se ud, kan være lidt svær, for hold op man vil jo gerne det hele, når man sidder og kigger på Pinterest 🙂 Farligt !!

Lad mig starte med min kjole! Den er der nemlig kommet styr på 🙂 Min bryllupskjole er fundet, eller ikke helt faktisk. Min brudekjole skal nemlig laves helt fra bunden og den skal laves en landets bedste! Nemlig af Lasse Spangenberg, hvor heldig har jeg lige lov at være. Jeg er så ubeskrivelig glad for, at Lasse vil hjælpe mig til at blive den smukkeste brud, den smukkeste udgave af mig selv og lave min drømmekjole!

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 08.48.11

Jeg har ikke prøvet mange kjoler, hvilket jeg ellers havde sagt til mig selv “nu skal du bare prøve amok – nu du endelig kan”, men igen, jeg vidste godt, at jeg ville have Lasse til at sy min bryllupskjole, så efter at have været ude og kigge på kjoler med mine brudepiger, svigermor og mor, var det meget tydeligt, at der var lidt galt med alle kjoler, som om alle lige skulle laves lidt om eller lige have rettet noget til. Den søde dame, som hjalp mig i den ene kjole efter den anden sagde til sidst “jeg tror vi stopper her, det er helt tydeligt, at du skal med ind over design delen”….. Hmmm, tjjjaaaaaa, jooooo det havde hun nok ret i, men jeg skulle også ind til Lasse nogle timer senere den dag. Lasse og jeg prøvede lidt af hvert og vi fandt hurtigt ud af, hvad der ville klæde mig, hvad jeg drømte om og hvad Lasse synes – jeg er ikke et sek. i tvivl om, at den kjole bliver HAMMER smuk!!!!!!!!!!!!!!

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 08.49.03

Vi mangler faktisk stadig en hel del – tro det eller ej, men det er jo virkelig en stor opgave, en fuldtidsopgave at planlægge sådan en dag. Forstår godt hvorfor folk booker en bryllupsplanlægger, gid vi havde de midler 😀 Men vi mangler faktisk følgende:

  • bestille borde og stole (vi kan serisøst ingen stole finde, som er gode at sidde i, men ikke er plastik)
  • drikkevare, alt hertil
  • de sidste deltaljer til pyntning
  • velkomst-halløj
  • Marcks tøj
  • finde fotograf
  • lave invitationer
  • lave ønskeliste
  • alle små deltager, som gør forskellen
  • ringe

Ja, vi har lidt at se til endnu, men når alt kommer til alt, ved jeg bare det bliver en vanvittig smuk dag, så er rimelig rolig omkring det – lidt endnu i hvert fald ;)..

Jeg elsker, når I kommer med gode råd og ideer, så I er velkommen til at skrive. Vi skal nok nå det hele – håber jeg 😉

Skærmbillede 2017-04-13 kl. 08.49.53

GemGem