Bryllupsplanlægningen gået i stå…….
26. marts 2017

Bryllupsplanlægningen gået i stå…….

Status på bryllupsplanlægningen

Min bryllupsplanlægningen er gået lidt i stå…. Der er snart kun 5 måneder til vores bryllup, og jeg synes helt oprigtigt vi mangler en del, men det er kun alle de hyggelige ting, alle de små ting, men som alt sammen er med til at gøre dagen særlig og gøre den til vores!

Jeg føler vi er gået total i stå med bryllupsplanlægningen efter alle de store ting kom på plads, mere eller mindre. Vi mangler dog stadig lidt. 😉

Jeg er kommet til at ligge bryllupskagen, blade, lister og papir væk, fordi vi skulle ryde op på det store spisebord og lige siden, har vi ikke rigtig fået arbejdet videre, og det er ikke så godt. De invitationer laver ikke sig selv 😉 og ikke for at glemme ønskelisten – den synes jeg altså også er lidt svær! Har I nogle gode ønsker, som I ønskede jer, eller har hørt fra andre, at lige netop dét var et hit – så kom gerne med foreslag 🙂 !!!

Nu er jeg lige helt hudløs ærlig en gang! Men shit jeg synes det er stort, at jeg skal sige “ja” lige om lidt. Det er på en eller anden måde også en smule skræmmede! Vi har børn, bil og lån sammen, så selvfølgelig skal vi være sammen, vi elsker hinanden, vi har været sammen i knap 10 år, men alligevel følelses det så vildt, som om man bliver stillet det helt store spørgsmål, og man begynder at tvivle, på sådan en helt surrealistisk måde. Hvorfor gør man lige det 🙂 Det er så åndsvagt! Det må være alle de mange beslutninger 😀 hihi… Det skræmmer mig en lille smule!

Vi bliver virkelig nød til snart at stramme op, og komme til bundes i den grove planlægning! Det ligner slet slet ikke mig, men der sker så mange ting i mit liv pt., så jeg dårlig kan rumme det hele – måske det er en positiv ting, særlig for Marck – girls you know 😉 hihi!!!

Vi mangler faktisk stadig en fotograf til dagen – nogle siger “I skal vælge at få det filmet” – årh hvad skal man dog vælge…??

Det sværeste ved at planlægge bryllup, er at indfri egne forventninger og drømme til sådan en dag, men når så ens gæster også begynder at komme med forventninger – WHY??? Det er virkelig svært nok i forvejen – lad vær!! Vi kan ikke gøre alle mand glade, tilfredstille alle inkl. os selv – det er umuligt! 😀

Skærmbillede 2017-03-24 kl. 21.33.08

Læs flere bryllupsindlæg:

Min brudekjole // Den smukkeste brudekjole nogensinde 

Eventyrligt havebryllup i egen have // havebryllup 

Hvad betyder maden til et bryllup…? Næsten alt

GemGem