Det at være mor og opfylde morrollen – loveporn
6. februar 2017

Det at være mor og opfylde morrollen – loveporn

“Tiden den flyver, nyd tiden – du får ikke den tid igen, hvor blev tiden af, elskerelskerelsker” …… Er nok nogle af de mest hørte og brugte ord, når man som nybagt mor snakker med andre der har børn..

Nu er jeg selv mor til to, og har gud-hjælpe-mig brugt samme sætning til veninder og familie, som har været gravide og fået børn… Men hvad er det lige der sker, når man får børn.. Sætningerne er jo rigtige – tiden FLYVER virkelig, men man bliver ikke selv ældre, det er som om ens eget liv er gået total i stå (aldersmæssigt), og børnene bliver 1 år på kun 3 mdr.

I det sek. de kommer til verden og kommer i armene på én, så ændres ens liv for altid, det fyldes med ubeskrivelig kærlighed og 2 mdr. senere sidder man som par og kigger på hinanden og tænker, hvad lavede vi før vi fik børn? De er blevet vores livs kerne, vores et og alt, vores livs navle!!

Skærmbillede 2017-02-05 kl. 22.26.50

Jeg ELSKER min rolle som mor, jeg elsker at være noget så stort og betydningsfuld for mine børn. Elsker at være en familie og blive kaldt for mor, og elsker at hade det lige så meget. Ja, jeg skrev hader! Det er utroligt, at man på 1 minut kan opleve den vildeste lykkefølelse og samtidig ønske dem derhen hvor peberet gro. Mine følelser er konstant på en lang rutchebanetur – ved fødslen fik jeg turpas.

MEN jeg er også en kæmpe egoist, når det kommer til min morrolle – for jeg ELSKER at være Ditte, gøre ting, som giver mig energi og giver mig overskud til at være en bedre mor, for jeg bliver en bedre mor af at pleje mig selv og mine behov. Jeg får så meget energi ved at være ude. Det kan blot være en løbetur væk fra hjemmet i 20 min. MEN det er som om nogle lige skal kommentere det i en negativ retning, eller lige løfte øjne, hvis det ud ad til ikke virker som om jeg ikke er nok sammen med mine børn! Ærligt, så tror jeg inderligt ikke mine børn mangler min tilstedeværelse eller min kærlighed. (måske nogle gange 😉 men point taking, right?) Nogle gange handler det om at være tilstede i den tid vi har sammen!

Jeg elsker naturligvis mine børn højere end højt, men jeg elsker også at være Ditte og gøre det jeg gør 😀 !! Igår blev jeg ramt lige i hjertekuglen – står og bager ude i mit køkken (til en forveksling ;D ) og højre Albert griner, det grin er så nyt i huset og går i vores hjerter med det samme. Kigger ind i stuen og ser Karla og Albert ligge på legetæppet og hygge. Måtte stoppe bagningen og bare nyde dem – den søskende kærlighed – SHIT det er lige præcis derfor jeg fik to børn, og drømmer om flere ;)….!!

Skærmbillede 2017-02-05 kl. 22.26.59 Skærmbillede 2017-02-05 kl. 22.27.19

GemGem