Det perfekte babyudstyr til rejsen
25. februar 2018

Det perfekte babyudstyr til rejsen

Det er ikke nemt at beslutte sig for, hvor meget og hvor lidt babyudstyr eller bare udstyr generelt man skal have med sig på sin rejse. Om den er lang eller kort, så kan godt udstyr ikke undværes! Derfor tog jeg kontakt til Pixizoo, som er en af Danmarks største webshops indenfor udstyr til baby og børn.

Jeg tog en god dialog med Pixizoo, fortalte dem om vores lange rejse, og hvad vi skulle. Udfra det fandt vi sammen ud af, hvilket babyudstyr vi skulle have med til primært Albert. Karla benyttede naturligvis også klapvognen. 4-årige ben bliver trods alt hurtige trætte. Særligt når man kigger på sin magelige lillebror 😉

Reklame for PIXIZOO

p2133676

Vores krav til godt babyudstyr

For os var det vigtig at have en god klapvogn med os. En lille og nem paraplyklap ville være være “god nok” da vi i Cuba skulle gå langt og nogle gange i et meget ujævnt terræn.

  • Vi ønskede os en vogn, hvor Albert skulle kunne ligge helt ned og sove, idet han stadig sover middagslur, og den lur er mindst lige så vigtigt for mor og far 😀
  • En nem vogn at klappe sammen, også måtte den ikke veje for meget eller fylde for meget i sammenklappet tilstand.
  • God i terræn, men ingen løbevogn
  • Gerne med et soltag.

Udfra vores ønsker fandt vi sammen med Pixizoo frem til denne lækre Recaro Citylift klapvogn. Vi er simpelthen blevet så glade for den, at det kommer til at være vores faste klapvogn istedet for den vi har derhjemme. Den er fantastisk! Den kan alt det vi ønskede og lidt til! Den har et ekstra soltag, som kan tages ud, hvilket betød meget for os.

p1232376p2093443

Ting vi var særligt glade for

  • Den har et ekstra soltag.
  • 2 gode indbygget kopholdere – vigtigt med vand lige ved hånden!
  • Det lille kiggehul i kalechen er med en lille magnet, som er genialt. Idet det ikke larmer, når man lige skal tjekke om barnet sover! Så dejligt.
  • Den er super let og nem at trille rundt med.

Alt i alt kan denne Recaro Citylift klapvogn anbefales! Jeg vil lige nævnte, at CPH lufthavn ville have den pakket ned med bagagen, idet de synes den var for stor, men i alle andre lufthavnen måtte vi have den med helt ud til gaten. Så den er godkendt til lufthavnen også 😉

Jeg ved godt klapvognen kun er sat til max 17,5 kg, men nogle gange nød Karla og Albert virkelig at sidde sammen. Ens mor-hjerte smelter lige lidt ekstra!

Der er ingen tvivl om Albert elskede den klapvogn, og ville konstant sidde i den. Den blev hans skyggeplads og hyggested.

p1232383

klapvogn-recaro

Hvad havde vi ellers med af udstyr

Idet Karla kun er 4 år og ikke kan gå 10 kilometer dagligt, så måtte vi have lidt ekstra udstyr med. En bæresele til den kære Albert. Men da Albert ikke er nogen lille baby mere ville vi have en bæresele, hvor han kunne sidde på ryggen af os. Så var det også mulighed for vi kunne cykle og have andre oplevelser med ham.

Vi havde en Stokke bæresele med, denne er dog ikke fra Pixizoo, men jeg ved de har en masse af samme slags fra BabyBjörn og Ergobaby.

Den gjorde mange ting muligt under vores ferie og jeg kan virkelig anbefale at have sådan liggende fast i klapvognen. p2143769  p2143787

GemGem