Din bedste bryllupshistorie, minde eller oplevelse.
6. juli 2017

Din bedste bryllupshistorie, minde eller oplevelse.

Hjælp mig med din din bryllupshistorie eller oplevelse

I disse dage bliver jeg dagligt spurgt, om vi har styr på vores bryllup…. Tja, det tror jeg da! Jeg har aldrig prøvet at planlægge et bryllup før og har faktisk kun været til 2 bryllupper i mit liv, og det sidste bryllup er mere end 8 år siden, så erfarringen er lille og ideerne er store! Så ærligt, jeg aner ikke hvad jeg skal have styr på og ikke har styr på 😀

Jeg tror vi er ved at være på plads med alle de store ting, dem som gør vi får den bedste fest ever. Dog mangler vi alle de små detaljerne, som bordkort, menukort, servietter, lys, mv.

Vi har derfor et spørgsmål til jer! Vi håber I vil hjælpe os. Vi kunne rigtig god tænke os, at høre om jeres bedste bryllupshistorie, oplevelse eller minde fra jeres bryllup, et bryllup I har været til eller hørt om. Hvad var det for en lille ting/detalje, som gjorde I huskede netop dette bryllup særligt, noget vi simpelthen må have med eller købe til vores fest. Det kan være en fotostation, risballoner eller et eller andet, som gjorde det særligt sjovt eller mindeværdigt.

Tænk, hvis vi lige netop manglede denne ting eller selv kunne tænke os dette til vores bryllup, men ikke var klar over det. Vil I ikke bruge 2 min af jeres tid, og skrive i kommentarfeltet, hvad vi evt. må have med til vores bryllup om kun 9 uger – KUN 9 uger – vildt!!!! 🙂

TAk på forhånd !!!

Skærmbillede 2017-07-06 kl. 20.14.13

GemGem