Efterårsferie, familehygge og anbefalinger
16. oktober 2018

Efterårsferie, familehygge og anbefalinger

Dag 2 i efterårsferien er nu gået, og jeg må indrømme jeg ikke kan holde efterårsferie. Dog har jeg holdt den dejligste fridag med Karla. Rigtig mor-datter-hygge!

Heldigvis har børnene holdt fri indtil nu, og hygget med min far og hans kæreste igår. Det er en gave, at have bedsteforældre og ikke mindst have dem tæt på sig. Men helt ærligt, jeg føler vi lige har holdt sommerferie! Forstår slet ikke det allerede er ferietid igen- hvordan kan tiden dog flyve sådan. Måske fordi jeg går og tænker på en masse andet og knokler i vildskab på mine mange projekter og ikke mindst på By Ditte Julie, som jeg løftede sløret for i lørdags. OG nu vi lige er ved det, må jeg bare endnu engang lige takke jer alle! Jeres beskeder, kommentarer og henvendelser har været meget overvældende – endnu engang TAK!

Efterårsaktiviteter i City 2 (Taastrup)

Igår var min far og hans kæreste en tur i City 2 med begge børn. Der er cirkuspark og workshop i hele centeret med Cirkus Benneweis. Med en hel masse aktiviteter og underholdning. Det var en kæmpe succes for dem begge!

Har lige fundet et link dertil : Hvis I kunne tænke Jer at opleve det.

Karla fortalte en hel del om dagen og alt det de havde oplevet. Lød så hygget!

“Den magiske maske” // Tivoli

Idag har Karla og jeg holdt fri sammen og været inde og se Eventyrteatrets forestilling “Den magiske maske”. Jeg har glædet mig helt ustyrlig meget! Jeg var på arbejde på præmieredagen, og har bare gået og ventet!! Har kunnet læse alle de flotte anmeldelser og de fik mig til at glæde mig endnu mere. Den bliver rost til skyerne, hvilket jeg på alle måder forstår!

Alle spiller så godt! Deres opsætning, musik, dans og skuespil er virkelig fint! Både Karla og jeg var virkelig godt underholdt. Jeg synes altid det er kunsten, at underholde både børn og voksne. Der må gerne være små replikker, som børn griner af, men som vi voksne forstår og dermed griner og er underholdt.

Hvad skal I lave i vores efterårsferie?

Nu bor jeg på Sjælland, og har ikke de store planer for ferien, men vil du ikke skrive i kommentarfeltet, hvad du/I skal lave i efterårsferien. Måske andre kan finde inspiration og få en masse ideer til aktiviteter i ferien.

Dejlig efterårsferie til Jer (og god arbejdslyst til alle dem, som ikke har ferie) 🙂 !!