Eventyrligt havebryllup i egen have // Havebryllup
11. september 2017

Eventyrligt havebryllup i egen have // Havebryllup

Hvordan skaber man lige sit drømmebryllup? Hvordan tryller man sit eget hjem og have om til det mest eventyrlige havebryllup? Tjoo.. Det gør man sammen med min aller dejligeste ven, Lars Jon.

Marck og jeg kunne ikke finde de lokaler vi drømte om, men når vi spørger os selv, hvad drømte vi så om? Marck spurgte mig faktisk igår, om jeg fik mit drømme bryllup – ærligt – det tror jeg, men jeg vidste ikke hvad jeg drømte om, men vores bryllup var det smukkeste jeg nogensinde har set.

Lars Jon er en tryllekunstner, en magiker og en ÉNER !!! Ingen som Lars. Lars er en af mine dejligeste venner, og vi har sammen skabt det her eventyrlige havebryllup med et tema “luksus skov/mos”. Marck, hvor er han i det her tænker I så – tjooo han har været med ind over, men det har primært været en drøm Lars og jeg gerne ville skabe sammen. Et bryllup er typisk en pigeting, særligt når det kommer til pyntningen, og lige her var Marck ligeglad – som han sagde “jeg ved I to kan skabe ALT sammen”.

EVENTYRLIGT HAVEBRYLLUP

Jeg elsker mos, kugler, kranse, grønlige farver og naturligvis det sarte udtryk. Jeg har naturligvis ligesom alle andre (kommende) brude siddet i timevis på pinterst og søgt inspiration. Men jeg synes ikke rigtig det var noget, som var mig (jo selvfølgelig, hvis jeg havde haft 300.000 kr. i budget til dette bryllup) – gisp det er dyrt.. Men det grønne udtryk/trælooket forelsket jeg mig i, og tog den herefter med Lars.

For mig er det vigtigt Lars kan have frie tøjler, være en tryllekunstner og være kreativ. Det kan tit godt være svært at tilfredsstille eller skabe et univers ud fra billeder og forventninger. Derfor talte Lars og jeg kun om farver og materiale, og ikke mindst fortalte jeg om mine tanker bag helheden af stilen.

Jeg har selv været igang med at foldet servietter, menukort, navneskilte og de hvide servicetter. Jeg har købt lagener og stof i IKEA, og selv været igang i flere timer med foldearbejdet.  

Al serice havde vi lejet fra A Table Story – de har det vildeste koncept kørende !! Synes deres stil og deres koncept er for lækkert!

Lars dit arbejde er enestående!!! Jeg vidste godt du er en af Danmarks dygtigste (i hvert fald i min verden), men du har overgået dig selv her!! Aldrig har jeg set noget så smukt! Billederne har ikke engang kunne fange den magi du og jeg havde skabt i det telt. WOW !!!!!

 

Marck og jeg sad inde under alle kransene, som vi synes lignede drømmefangere. Det var så eventyrligt!! Alle der kom ind i det telt fik gåsehud, det var så smukt! Jeg kan slet ikke rumme det er slut – vil spise her hverdag!!

Her får i lidt stemningsbilleder fra hele haven og hele magien. Jeg har selv lavet alt træværk, gynger til mad, bordplan, velkomstskilt og vejvisning mv. Lars har  skabt hele universet og stillet det hele op! Vi ønskede en løber (ikke en rød løber), og rullegræs var som skabt til vores fest! Flere naboer har været forbi og fået lidt rester fra løberen 😉

STEMNINGSBILLEDER:

 

Vi havde skabt et lounch miljø, så vores gæster kunne sidde og hygge sig. Tak til Greengate for lån af lidt for lækre puder, hynder og tæpper! Så smukt og helt perfekt. (reklame)         

ALT var helt igennem gennemført og det var lige sådan jeg drømte om mit havebryllup skulle se ud!! TAK LARS JON <3

Læs mere:

8 uger til den store dag // bryllupsplanlægning

Tankerne omkring børnene og vores bryllup… what to do? 

Er jeg god nok? Også som mor, kone og som Ditte? 

GemGem

GemGem