Første bump på bryllupsrejsen…… GISP
14. januar 2017

Første bump på bryllupsrejsen…… GISP

Skærmbillede 2017-01-13 kl. 20.46.32

Årh shit et slag i hoved vi fik os i går – jeg åbner mailen og går i panik!!! OKAY jeg slår lige fast en gang for alle – jeg vil ikke være en bridezilla – men okay, det er en stor dag der skal planlægges, så tingene må helst gerne gå, som de bliver planlagt, og især denne ting!

Når først man har planlagt noget og sendt en “save the date” ud til samtlige gæster, kan man virkelig godt blive ked af det, når vi igår åbner mailen fra kirken og forventer nogle papirer til udfyldelse eller noget i den stil, men NEJ, vi får en mail, hvor kirken beklager de har lavet en fejl 🙁 De kan ikke vies os den 09-09-2017 alligevel – WHAT !!! Jeg ser sort og kan ikke tænke. De tilbyder nogle andre datoer – øøøøjh! Nej tak – det kan ikke lade sig gøre, vi har startet hele møllen og datoen er fastsat… GISP!

Jeg går som sagt i panik, og går lidt i sort og ringer til Marck, og nærmest skæller ham lidt ud, fordi jeg er så frustreret… (UNDSKYLD skat!). Heldigvis skal jeg giftes med en handlingens mand (til tider – men her træder han til!) Han ringer til kirken og fortæller dem, at det er ikke en mulighed og de har bare at vie os. De ville kigge på sagen, men beklagede.. Vi venter stadig på en afgørelse!! 🙁

Grunden til vi rigtig gerne vil giftes i lige præcis den kirke, er fordi begge vores børn er blevet døbt der, Marck bedsteforældre ligger begravet der, og vi har været til julegudtjeneste de sidste 4 år i lige præcis den kirke – vi synes virkelig godt om personalet i kirken og præsterne. Vi håber og ellers har vi vanvittig travlt med at finde en ny kirke, også selvom vi ikke helt vil!

I denne uge fik jeg magasinerne BRUDEN og GOMMEN med posten – nøj det er guf, når man sidder og skal planlægge bryllup.. Jeg er nærmest blevet mere i tvivl omkring brydekjolen, huskelisten, og de øvrige ting… Men det er brugbart og god viden, som jeg glæder til at fordybe mig meget mere i.

Skærmbillede 2017-01-13 kl. 20.43.01

Heldigvis skal Annemette og jeg på bryllupsmesse idag lørdag og søndag, dog skal der hygges om jer gæster – håber alligevel på at finde lidt inspiration ;). Men vi har stand lige ved siden af Lilly og skal holde foredrag kl. 13.00 på den store scene begge dage. Håber vi ses!

Skærmbillede 2017-01-13 kl. 20.43.24

KRAM Ditte (lettere frustreret 🙂 )

GemGem

GemGem